Miért csinálja ezt a családom? És a barátnőm?
Elkezdtem fogyókúrázni. Már sikerült nem keveset leadnom. De a családban mindig megjegyzik hogy csont és bőr vagyok (ami egyáltalán nem igaz). És van amikor úgy néznek rám mint egy leprásra vagy mint egy hülyére ezért.
A barátnőm meg mintha önző lenne, mert mikor elmondom neki mennyire akarok lefogyni, akkor elkezdi mondogatni hogy nem fogok, meg elég már ennyi. És azt veszem ki hogy csak önző vagy fél hogy nála könyebb leszek. De ha a barátnőm akkor nem mellettem kéne állnia?
Nem diétáznod kéne, hanem egészségesen étkezned és rengeteget sportolnod...abba nem köthetnek bele, mert te csak egészséges akarsz lenni...
Egyébként szerintem is hülyeség a fogyókúra, és megértem azt is, hogy tényleg aggódásból csinálják...és a szépséget amúgy se számokban mérik, és úgy kell kinézned ahogy magadnak megfelelsz...nem nekik kell megfelelned...viszont ne ess túlzásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!