30 éven felüliek miért nem írnak smilyet?
Én 28 éves vagyok, és írok smiley-kat, szerintem 2 év múlva sem változom meg annyira, hogy ne tegyek.
Viszont az indokolatlan smiley-zást én sem bírom, amikor tök alap dolgok után odatesz vki egy smiley-t, hogy "rántott húst ettem" meg minden hülyeségre XD-zik. Ja, meg az még a vesszőparipám, aki bármire, ami az ő véleményével ellentétes, használja a sírvaröhögős smiley-t, hozzátéve, hogy "fuck logic" meg stb.
Miért írnának?
Miért kötnék az orrodra, hogy milyen a hangulatuk? Pontosabban, hogy milyen hangulatot hazudnak maguknak a facén?
Ez nem "öregedés", babyke. Ez a privát szféra. Mindig annak a legértékesebb az élete, akiről nem tudsz semmit.
ÉS semmi közöd a mások hangulatához.
# 14:
Rájöhettél volna mondjuk, hogy nem a hangulatunkat fejezzük ki ezekkel az ikonokkal, hanem hogy milyen mögöttes jelentése van annak amit írtunk.
Ki lehetett találni, hogy erre gondolt a kérdező, csak nem tudta kifejezni magát.
"Rájöhettél volna", hogy pontosan arra a kérdésre válaszoltam, amit a kérdező feltett, és nem arra, amit te beleképzelsz.
Másfelől, félidegeneknek nem rágom a szájába sem a hangulatomat, sem a "mögöttes" tartalmat, ez utóbbi többek között azért sem,mert nem olyan idiótákkal vagyok körülvéve, akik csak piktogrammokkal külön jelezve értenék meg az iróniát, a szarkazmust stb.
"Másfelől, félidegeneknek nem rágom a szájába sem a hangulatomat, sem a "mögöttes" tartalmat"
Egyetértek.
De ha ide feljársz, akkor meg kell szoknod, hogy általános iskolások teszik fel sokszor a kérdéseket és neked kell kitalálni, hogy mire gondolnak.
Próbáld meg végigjátszani a fejedben:
Vajon a kislány ott ül a monitor mögött és b@5zogatja az ismerőseit egytől-egyig, hogy elárulják hogyan érzik magukat éppen, akik minden esetben az aktuális hangulatukat kifejező szmájlival válaszolnak csak?
Te amikor leírtad az első válaszodat tényleg ezt gondoltad reálisnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!