20 éven felüliek! Hányan végeztek/végeznek egyetemet az általános iskolai osztályotokból?
12/28 és kb 2 fő akiről semmit nem tudok.
25N
Magamat is beleszámítva 5-en a 17-ből. Kis osztály voltunk. De látszódott is, hogy kik fognak továbbmenni.
A többiek ott is maradtak a faluban, tudtommal a többség közmunkás. Pedig vihették volna többre.
27/N
24-ből hárman biztosan. A többiek elkezdték a középiskolát,de sokan azt sem fejezték be. Most már nem tudok róluk semmit,csak az értelmesebbjét szoktam látni a facebookon.
22L
Egyedül én a 37 főből, bár még nem végeztem, még hátravan az államvizsga, szakdolgozat védése, aztán esetleg mesterszak. Még két másik osztálytársam is elkezdett egy-egy szakot, a lány családot alapított és már nem megy vissza, a fiú kiment dolgozni külföldre és már nem megy vissza.
22 vagyok, szóval ez a tény eléggé fejbevág mindig mikor eszembe jut. Én is csak azért maradtam az oktatásban szerintem, mert hatodik végén dobbantottam abból a suliból, elegem volt az osztálytársaimból, a tanáraimból, a folyamatos csalásból, az egész lepra helyből. Életem legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!