30 éven felüliek miért nem írnak smilyet?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre Facen, hogy a 30 éven felüliek többsége nem ír ki semmiféle hangulatjelet, és én találjam ki, hogy milyen a hangulatuk. Ennyire öregszenek már?2017. jún. 11. 22:09
2/17 anonim válasza:
meg az 50-60 éves rokonaim is
ha vki nem erőlteti magára a komolykodást akkor ír szmájlit
4/17 anonim válasza:
Az idegesítő, amikor 15-18 évesek minden mondat végére 3-at raknak 😂🙄😂
5/17 anonim válasza:
Én szinte minden mondatom után írok. :)Lassan 40.:)
6/17 anonim válasza:
De írnak, csak nem kell mindenhova. Az gáz, ha valaki enélkül nem érti, hogy a másik épp vicces vagy szomorú :)
7/17 Amarok Tonrar válasza:
Felesleges. Csak olyanokkal beszélek, akiket ismerek, nekik pedig elég hamar meg tudom állapítani a hangulatukat.
8/17 anonim válasza:
Ugyan már! 70 feletti rokonaim is írnak.
10/17 anonim válasza:
Miert is kellene irjanak? Aki nem agyhalott annak a leirt szovegbol le tud esni hogy mi a helyzet. Amig nem voltak smajlik is meg tudtak az emberek erteni egymast.
Inkabb a fiatalok ket szo hat szmajli stilusa gyerekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!