Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek lenézné...

Szerintetek az emberek lenéznének emiatt?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban nem igazán működött jól a telefonom (Iphone 5s),de szerintem még karácsonyig tudom használni. A szüleimtől egy Iphone 7 plus-t szeretnék kérni. A szüleim igent mondtak,de azt mondták,hogy csak karácsonykor lehet erről szó. Én természetesen elfogadtam,hiszen nem mindenki tud csak az ujjából kihúzni egy ilyen típusú készülék árát.Szeretnék én is besegíteni a szüleimnek egy kis pénzgyűjtéssel. (A barátnőmmel megyünk majd nyáron az apukájához segíteni és majd kapok egy kis pénzt) 14 évesek vagyok és higyjétek el nekem, hogy én nem azért választom az Iphone-t, mert ez a trendi meg ez a menő, hanem tényleg egy olyan telefon, ami tényleg évtizedekig kibírja. Bármit kapok, azt megbecsülöm és az Iphone 5s-em is 6 évig bírta és nagyon hálás vagyok. Nem is az a fajta vagyok, aki szeret felvágni. Utálom a nagyképűséget és a dicsekedést. ( A barátaim 3 hónap után jöttek rá, hogy kaptam egy új telefont.)Szerintetek az emberek lenéznének, ha egy 14 évesnek egy legújabb Iphone modellje lenne? U.I.: Nem tartozom a "tömegp*csák" közé, akik vastag szemöldökkel meg 6kg vakolattal járnak. Nem hordok "tömegcuccokat". (elnézést a kifejezésekért) Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 3. 08:41
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Mivel sokan írtátok, hogy "éretlen" vagyok, akkor szeretném, ha tényleg a nálam okosabbak válaszolnák meg ezt a kérdést. Miért van az, hogy az emberek külsőségek alapján nyilvánítanak véleményt. Sosem alkottam úgy véleményt valakiről, hogy csak azt néztem, hogy mi van rajta, hogy néz ki vagy éppen milyen telefonja van. Nem vagyok "rasszista", de amelyik országba én jártam sehol sem volt ez a "lenézés". Itthon, ha bemész a sarki Coopa-ba Marika néni is úgy végigmér, hogy soha többet nem térsz be. Nem értem, hogy mire jó ez? Senki ne legyen irigy a másikra, mert nincs értelme. Mindenkiben meg van az,amire büszke lehet és ezt senki nem veheti el. Lehet Iphone-od ha azt szereted, de én még sosem haragudtam arra, akinek jobb telefonja volt, mint nekem. Én kérlek benneteket, hogy jól olvassátok át ezeket a sorokat, mert ennek semmi értelme sincs, hogy ilyen alapon ítéljünk meg másokat. Itt senki sem több semmivel, de nem is kevesebb!Mindenkinek joga van ahhoz, amit szeret, tetszik neki vagy birtokol. És úgy gondolom,hogy ezzel meg is válaszoltam a saját kérdésemet. Mindenkinek köszönöm. A negatív kommenteket és a pozitívakat egyaránt.
2017. jún. 3. 19:15
 32/32 anonim ***** válasza:

"14 évesek vagyok és higyjétek el nekem, hogy én nem azért választom az Iphone-t, mert ez a trendi meg ez a menő, hanem tényleg egy olyan telefon, ami tényleg évtizedekig kibírja."

Ezt úgy írod, mintha valami nehéz kérdésben kellene döntést hoznod, és végül hosszú belső vívódás után döntöttél az iPhone 7plus mellett.

Amúgy a kérdést én sem értem. Ha azt mondjuk, hogy igen, lenéznek miatta az emberek, akkor nem ezt kéred karácsonyra?

2017. jún. 3. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!