Miért érzem azt, hogy félnek tőlem az emberek? Egy 20 éves roma fiú kérdése.
Na szóval az a helyzett, hogy már 1-2 éve vettem észre, hogy az emberek szó szerint (minden kétséget kizárólag írom) menekülnek tőlem. Egyszerűen érzem azt hogy nem mernek rám nézni. Még az ismerőseimnél is ezt a tapasztalom, korábban nem. Más is így van ezzel? Nem vagyok egy félelmetes alak vagy ilyesmi.....
Roma vagyok 20 éves, a bőröm picit barna, de nem vagyok az a tipikus putris ember. Család centrikus vagyok..... Az ismerőseim tudják régóta hogy roma vagyok, ezért nem értem, hogy miért. Az idegenek is ezt müvelik.
Leírom hogy nem vagyok kamus, és a rasszista kommentek nem érdekelnek, mindenkit megszeretnék kérni, hogy értelmest választ írjatok- Ha megadom a tisztelettet (már pedig megadom mindenkinek) cserébe is ezt várnám el. Köszönöm!
Én jó cigánnyal meg nem találkoztam... miert van az, hogy dolgozni nem szerettek, csoportban terrorizaljátok a jó népet, igénytelenek vagytok mi d magatokra mind a környezetetekre, miért loptok?
Miért van az, hogy nem is probáltok meg változni....
Állítom Neked, higy azokat a sérelmeket, amiket gyerekkoromba kaptam a helyi cigányoktól egyszer visszaadhatnám CSAK azoknak az embereknek akik vertek alaztak... a suliban, utcán.... dok nem maradna a faluba azt megmondom....
De ugye nem tehetem, mert mig Ti cigányok visszaéltek a cigánysággal, es 4-5 üggyel is kint lofráltok, addig mert én megmertem védeni magam es egy parasztlengőtől kifeküdt fajtársad miatt rám egy csapat rendőr jött ki.... csak azert mert megmertem védeni magam! Ja ehhez kellett az is, hogy segélyen felhizlalt koszos anyakoca ugy telefonált be a rendőrségre, hogy én megölöm az ő becsületes férjét....
Meg szerencse hogy volt kamera es látott mindent... ez az egész mert megmetzem vedeni magam, mert nem hagytam, hogy elszedjék az utolsó forintjaimat....
Persze mi változott? Nekem kellett költözni, mert ilyen fenyegetéseket kaptam, hogy a feleségemet elkapják, gyerekemet elkapják ....
Petsze ezek után meg mindig kint duhajkodnak....
Ugyhohy kedves kérdező kehetsz akárnennyire becsületes dolgos nálam az összues cigó -10-röl indul.....
Es ha ezert rasszista vagyok ám legyen az vagyok... csak mert megmertem védeni magam....
Es igen lehet általánisítok, de a 30 évem alatt 1(!) Olyan cigóval találkoztam, aki a behizelgő dumaja mögött ne lett volna vslami szándék....
Persze az ország a rossz, a magyarok rasszisták, a ciganyok meg becsülezes dolgos népség....
Ne röhögtessetek már....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!