Ti magyar emberek a barna bőrön kívűl miről tudtok felismerni minket romákat? Gondolok itt a külső vonásokra.
Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 07:06
1/17 anonim válasza:
Stílus, szag, hang, és hangsúlyozom, tény, hogy van kivétel, de ha egy tonna zselével hátrazselézett hajó igénytelenűl felöltözött lakkcipős sukár csávót látok, biztosan átmegyek az utca túloldalára...
4/17 anonim válasza:
Látszik az arcvonáson, szemelállásán is. Kulturálatlan beszéd stílus, flegma, arrogáns viselkedés. Ami jellemző még, ha megyek a járdán, s romák jönnek velem szemben egymás mellett, akkor tuti, hogy meg sem mozdul, hogy elférjek a járdán, le kell menjek az úttestre, mert jönnek szembe nekem, mint az állatok.
5/17 A kérdező kommentje:
nem a kérdésre válaszoltatok. én azt kérdeztem hogy milyen külső vonásokról ismertek fel.
2015. aug. 12. 08:50
6/17 anonim válasza:
Megválaszolták a srácok, ha neked nem tetszik a válasz, arról már nem mi tehetünk... Változtass rajta, hogy ne úgy legyen és nem lesz igazunk...
8/17 anonim válasza:
Fekete haj, sötét szem, általában színes, rikító, ízléstelen öltözködés, rengeteg fux, idősebb cigányok jelentős része pedig el van hízva rendesen és az arcukon látszik a cigaretta és az alkohol nyoma.
És ehhez jön hozzá a hangos, arrogáns, agresszív viselkedés, és a csak rájuk jellemző szófordulatok.
9/17 anonim válasza:
Fekete haj, erős szemöldök, pakisztániakéhoz vagy indiaiakéhoz hasonló fejforma, barna szem, erősebb szőrzet.
10/17 A kérdező kommentje:
szerintem meg épp ez az hogy aboszolút nem hasonlítunk az indiaiakra nekünk világosabba bőrünk és sokkal de dúsabb a hajunk ami ráadásul göndör vagy hullámos
2015. aug. 12. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!