Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól nézne ki egy...

Szerintetek jól nézne ki egy rockernek egy magyar barna surranó?

Figyelt kérdés

2015. máj. 15. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Terepnadrághoz igen, farmerhoz cowboy, fekete vagy bőrnadrághoz simán csak ízléstelen.
2015. máj. 16. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:

jó.

plusz kb elpusztíthatatlan az a bakancs,ha legalább 2 hetente kiboxolod és sámfázod.

de fekete nadrághoz tényleg ne hord.

2015. máj. 16. 01:32
 3/6 Borosta2 válasza:
van fekete is ha az kell. munkásőr surranó a becsületes neve szerintem az jobb. és a 64 mintájú jobban is néz ki mint ezek az újabb, szögletes bakancsok. ja és az nem 1 hanem 2 csatos.én ezt dolgozni használom, de elpusztíthatatlan és teszi a dolgát. ja és ha a bokszok összekevered mondjuk disznózsírral akkor egész jól vízálló lesz csak az első alkalommal jó néhányszor bele kell itatni a zsírt hogy szépen szívja meg vele magát a bőr.(erdészeti munkáknál 20-30centis vízbrn se ázott be.)
2015. máj. 16. 07:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a sima bakancs jobban tetszik.
2015. máj. 16. 08:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Én ezt néztem: [link] Nekem is a fekete jobban tetszene de nem találok olyat...
2015. máj. 16. 10:37
 6/6 anonim válasza:
Én azt hordok! Nagyon jó tényleg nem lehrt kinyirni. Én fekete nadrághoz hordom. Nem vészes, de a fekete surranó jobban passzol hozzá
2015. máj. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!