Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek lenézné...

Szerintetek az emberek lenéznének emiatt?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban nem igazán működött jól a telefonom (Iphone 5s),de szerintem még karácsonyig tudom használni. A szüleimtől egy Iphone 7 plus-t szeretnék kérni. A szüleim igent mondtak,de azt mondták,hogy csak karácsonykor lehet erről szó. Én természetesen elfogadtam,hiszen nem mindenki tud csak az ujjából kihúzni egy ilyen típusú készülék árát.Szeretnék én is besegíteni a szüleimnek egy kis pénzgyűjtéssel. (A barátnőmmel megyünk majd nyáron az apukájához segíteni és majd kapok egy kis pénzt) 14 évesek vagyok és higyjétek el nekem, hogy én nem azért választom az Iphone-t, mert ez a trendi meg ez a menő, hanem tényleg egy olyan telefon, ami tényleg évtizedekig kibírja. Bármit kapok, azt megbecsülöm és az Iphone 5s-em is 6 évig bírta és nagyon hálás vagyok. Nem is az a fajta vagyok, aki szeret felvágni. Utálom a nagyképűséget és a dicsekedést. ( A barátaim 3 hónap után jöttek rá, hogy kaptam egy új telefont.)Szerintetek az emberek lenéznének, ha egy 14 évesnek egy legújabb Iphone modellje lenne? U.I.: Nem tartozom a "tömegp*csák" közé, akik vastag szemöldökkel meg 6kg vakolattal járnak. Nem hordok "tömegcuccokat". (elnézést a kifejezésekért) Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 3. 08:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%
A 8-as kommentedből is látszik, hogy nagyon éretlen vagy még. Ez mind szép és jó, amit elhatároztál, csak marhára nem erről van szó...
2017. jún. 3. 09:19
 12/32 anonim ***** válasza:
27%
Előző: szerintem te vagy az, aki néhány mondat alapján általánosít és megítél.
2017. jún. 3. 09:22
 13/32 A kérdező kommentje:
14 évesen még mihez lennék érett? Mit értesz az "éretlen" alatt, Ne haragudj, hogy más vagyok, mint a többi. 14 évesen még nem tapasztaltam meg úgy az életet.
2017. jún. 3. 09:23
 14/32 A kérdező kommentje:
Akkor ha "marhára nem erről van szó", akkor egy kicsit fejtsd ki jobban légy szíves, hogy miről van szó.
2017. jún. 3. 09:26
 15/32 anonim ***** válasza:
93%

"Iphone-t, mert ez a trendi meg ez a menő, hanem tényleg egy olyan telefon, ami tényleg évtizedekig kibírja. Bármit kapok, azt megbecsülöm és az Iphone 5s-em is 6 évig bírta"

Evtizedekig dragam? Ugy latom nem megy a matek,

1. ha a 6 eves iphone-od nem megy el csak karacsonyig, akkor hany evtizedrol beszelunk?

2. Az 5s-t 2013 szeptembereben kezdtek el forgalmazni, that az nincs meg 4 ev sem...

Szerintem inkabb tanulj meg szamolni elobb! Vagy legalabb a szamologepet hasznalni...

Kislany, ennel jobb indokot legyszi, vagy legalabb ne probald meg megmagyarazni hogy miert budos a sz....r.

2017. jún. 3. 09:33
 16/32 anonim ***** válasza:
95%

,,Ne haragudj, hogy más vagyok, mint a többi."

Jó, ezen behaltam... :D

2017. jún. 3. 09:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Nekem nem megy a matek, ezt elismerem, de akkor ha már a magyar nyelv oly szép, akkor ékezeteket is használjunk.
2017. jún. 3. 09:38
 18/32 A kérdező kommentje:
Egyébként most is erre megy ki a "játék", hogy bebizonyítsuk, hogy szegény kislány milyen buta és "dúsgazdag" és hogy tényleg csak az Iphone való a kezébe. Eszméletlen, hogy egy ilyen egyszerű kérdésből képesek az emberek egy óriási port kavarni.
2017. jún. 3. 09:40
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Egyem meg a szíved, te kis különleges hópehely! :3
2017. jún. 3. 09:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, de maga a kérdés nagy hülyeség. az emberek nem néznek le amiatt, mert jó telefonod van, max van, aki irigykedik, de nem mindegy, ha már úgyis eldöntötted, hogy megveszitek?
2017. jún. 3. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!