Miért van az, hogy a tehetséges emberek a leghajlamosabbak az elkallódásra?
Nem, ez nincs így. Ez a megállapítás kizárólag azokra vonatkozik, akikről te olvastál. Mert valami celebek.
A valóban tehetséges operaénekesek, balettművészek, tudósok, írók, költők stb. nem kallódnak sehová.
Nem mindegyik egyébként, de van jópár.
Robert Downey jr. pl. egy alkoholista.
Vagy a zenész Akon börtönviselt.
De sok pl. pályafutása végén lesz alkesz.
"A valóban tehetséges operaénekesek, balettművészek, tudósok, írók, költők stb. nem kallódnak sehová."
Operaénekesek nem?
Aha jól van, csak sokuk külföldre jár elvonóra, azért nem tudsz róla.
1. Ilyen formában a kérdés egyszerűen nem igaz.
2. A tehetség és az elkallódás két különálló dolog. Hiába vagy tehetséges ha nem aknázod ki a lehetőségeit.
"A valóban tehetséges operaénekesek, balettművészek, tudósok, írók, költők stb. nem kallódnak sehová." :DD
Olvasd már el pár költő, festő/szobrász, zeneszerző, zenész, stb. életrajzát.
Nem egy művész ismerősöm van, van a családban is (és most ne a hobbiművész vonalra gondolj), kb. mindegyikben benne van az önpusztításra való hajlam, csak valamelyiket visszafogja a családja, vagy az önuralom. A festő rokonnal (aki kb. ittasan tud normálisan festeni, de azt el is adják horror áron) voltam művésztelepen, utána fél évig még csak rá sem bírtam nézni a szeszes italra.
#2-es vagyok.
Ebben a körben élek. Én is az vagyok, nem írom le, a felsoroltak közül melyik.
Az önpusztítók mindig sokkal kevesebben vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!