A ruhaüzletekben miért nyaggatnak folyton, hogy segíthetnek-e?
1. Ez a dolga, többek közt ezért fizetik
2. Mert ha le lennél.xarva, akkor az lenne a baj.
Ba sz ki, a másik meg azért rinyál, mert belép az üzletbe és rá sem néznek az eladók, nem is köszönnek neki.Döntse már el a sok szerencsétlen, hogy mit akar!
Na ezért utáltam boltban dolgozni.Jön asok suttyó és egyiknek sem jó semmi!Az ember legyen gondolatolvasó ?!
Azért mennek oda és kérdezik, mert ez a feladatuk, ezt kell csinálniuk, nekik sem öröm olyan vásárlókhoz szólni, akik ha szemmel tudnának ölni, már nem élne szegény eladó.Nem, nem akarnak rád tukmálni semmit, magukban a pokolra kívánnak, miközben kedvesen mosolyognak és várják hogy haza mehessenek a pi tsába.Ez van.
Néha előfordult egy-egy kedves vásárló, én szivesen segítettem, külön öröm volt, ha megkérdezték, a véleményem, szerintem melyik áll jobban.Volt olyan is, akiről tudtuk, csak beszélgetni jár be, de kedveltük, nem zavart mert aranyos néni volt.A szemé tládákkal viszont mi is úgy bántunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!