Szerintetek hogyan segíthetnék haveromnak?
Olyan szinten lusta, hogy rá fog menni az élete, próbáltam sokféleképpen ösztönözni, de úgy érzem én már nem tehetek semmit. Tanulnia kellene, de nem érdekli, nem tudja rávenni magát és már az utolsó lehetőségeit játssza el.
Végül is azt találtam ki, hogy kezdjen bele egy rendszeres hobbiba, publikáljon amit szeret és még közben fejlődik is.
Elég ügyes, pár kattintással tud olyan kép szerkesztéseket csinálni és képeket létrehozni amit én 1 év alatt se tudnék megcsinálni. Érdekli is elmondása szerint a képszerkesztés, fotózás, 3d modellezés. Eleinte nem is volt gond, csinálta rendesen, aztán elkezdett bele fáradni ebbe is, zavarta, hogy igazából senkit nem fogja érdekelni amit csinál, semmi haszna az egésznek. És a legnagyobb ökörség az egészben, hogy alig kezdte el az egészet és csak ilyen egyszerűbb képeket tett fel, ahol meg sem mutatta amit tud. Pedig jó párszor bebizonyította, hogy ügyes, nekem is csinált rengeteg mindent és nagyon is tetszik amit alkot.
Itt publikált 1-2 dolgot, de már ezt se igazán akarja, nem tudom mivel ösztönözni.
Ti mit gondoltok? Mit lehetne tenni?
Érettségije már van és már 25 éves, de csak érettségi nem elég. És próbáltam már amiket írtál, de nem vállt be.
A gond az, hogy amit tanítanak az önmagában nem elég, a munkaadók nem azt várják el amit tanítanak és ez lenne a lehetősége, hogy kitörjön + a tanulás, de egyiket se csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!