Van egy laptopom amitől meg akartam x ideje szabadulni, szüleimnek is kellene, meg a haveromnak is, mi van ilyenkor? Többi lent
Szüleim azt állítják, hogy őnekik kellett, meg, hogy kell nekik, igazából haveromnak adnám oda, mert neki ígértem előbb oda, csak akkor meg a szüleimtől kapok leugatást, ha meg haveromnak nem adom el akkor meg ő lesz rám mérges.
Most mit tegyek? Hogy is van? Szüleimnek hogy adjam be, hogy bocsánat uram isten nem nektek adom el "mert"
", ha meg haveromnak nem adom el "
Fizetne érte? Mert akkor az is lehet opció, hogy a befolyt összegből veszel nekik egy másikat ( ha csak netezni akarnak rajta akkor 20-25 ért már lehet kapni) és a maradékot megtartod. Lehet, hogy nem a legjobb megoldás de mindenki boldog lesz vele :)
Tök mindegy, milyen konfiguráció, de 10 ezerért sóztam el, egyszerűen már könyörögni kellett hogy vigyék el, csak, hogy most meg megjött a gyümölcse...
(aksi 20%-os pld, repedt burkolat, ragasztva karcos kijelző, régi konfig stb) igazából látni nem akarom már, de nem a technikai oldalával van a bajom, hanem azzal, hogy most sarokba vagyok szorítva, direkt kerülöm a stresszes helyzeteket, hogy ép ésszel tudjak gondolkozni, de most jól megszívtam mint a boci.
Egyébként a haverom ígérte be előbb... ...más kérdés, hogy alkudott is.
Itthon is mondtam, hogy eladom 10 rugó, csak ezt se gondoltam, hogy ezek is komolyan gondolják :@
keveset alszom szarul, de most nagyon olyan napjaim lesznek :S
Egyébként az se opció, hogy veszek másikat mert költőpénznek menne a 10es...
(van másik laptopom, eredetileg erre lett volna gyűjtve pénz)
mikor mentünk vásárolni a laptopot elkezdi a faterom, hogy jó most akkor elviszlek az üzletkötőhöz, de akkor eladod nekem a laptopod.
Anyám pér napja nem tartott igényt a laptopomra, tegnap érdekes mód tartott rá.
Igazából otthon se tudják, hogy mi van. Kicsit felidegesít.
Épp ezért nem tudok mit csinálni. Apámnak mondtam aznap egyébként már, hogy elkelt a laptop, de ő még erőszakoskodni kezdett...
Vagy az lesz, hogy mondom itthon, hogy jobb árat adtak érte mint 10 ezer és hagyjanak békén.
Mi van a laptop gyümölcsével, és mi köze van az eladásához az alvási szokásaidnak? Nem értem :D
Megmondod, hogy bocsi, de már odaígérted, kaptál foglalót is. Ha apád nagyon akarja, akkor beszélje meg a haveroddal, mert gyakorlatilag már az övé.
Gyakorlatilag még nem mert ő se fizetett, meg hogy majd xy időpontba fizet.
Aki meg az életkoromat kérdezi, unpublikus, szorult helyzetbe az ember hülyén is tud dönteni.
tudom hogy régebbi kérdés
de egyébként annó ezt a szüleid vették neked? ő pénzükből volt? (mert akkor végül is jogosan lehet az övék
hogy döntöttél végül?
Saját pénzből vettem, azóta anyámhoz került, haverom felfogta, hogy mégis mi van, meg ő is inkább mást vett.
Azért válaszolok így utólag, mert azért csak ilyen szituációkat könnyebb feldolgozni másnak is így tapasztalat útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!