Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy laptopom amitől meg...

Van egy laptopom amitől meg akartam x ideje szabadulni, szüleimnek is kellene, meg a haveromnak is, mi van ilyenkor? Többi lent

Figyelt kérdés

Szüleim azt állítják, hogy őnekik kellett, meg, hogy kell nekik, igazából haveromnak adnám oda, mert neki ígértem előbb oda, csak akkor meg a szüleimtől kapok leugatást, ha meg haveromnak nem adom el akkor meg ő lesz rám mérges.

Most mit tegyek? Hogy is van? Szüleimnek hogy adjam be, hogy bocsánat uram isten nem nektek adom el "mert"

2014. okt. 7. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Egyeszerűen elmondod, hogy a haverod hamarabb tartott rá igényt, ezért az övé! Ha a szüleidnek nem tetszik, kiosztasz egy-két sallert és megvan oldva!!!!!!
2014. okt. 7. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:

", ha meg haveromnak nem adom el "

Fizetne érte? Mert akkor az is lehet opció, hogy a befolyt összegből veszel nekik egy másikat ( ha csak netezni akarnak rajta akkor 20-25 ért már lehet kapni) és a maradékot megtartod. Lehet, hogy nem a legjobb megoldás de mindenki boldog lesz vele :)

2014. okt. 7. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy mehet licit alapon is a dolog... Aki többet ad érte, az viszi a laptopot. Pure business! :D
2014. okt. 7. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Tök mindegy, milyen konfiguráció, de 10 ezerért sóztam el, egyszerűen már könyörögni kellett hogy vigyék el, csak, hogy most meg megjött a gyümölcse...

(aksi 20%-os pld, repedt burkolat, ragasztva karcos kijelző, régi konfig stb) igazából látni nem akarom már, de nem a technikai oldalával van a bajom, hanem azzal, hogy most sarokba vagyok szorítva, direkt kerülöm a stresszes helyzeteket, hogy ép ésszel tudjak gondolkozni, de most jól megszívtam mint a boci.

Egyébként a haverom ígérte be előbb... ...más kérdés, hogy alkudott is.

Itthon is mondtam, hogy eladom 10 rugó, csak ezt se gondoltam, hogy ezek is komolyan gondolják :@

keveset alszom szarul, de most nagyon olyan napjaim lesznek :S

Egyébként az se opció, hogy veszek másikat mert költőpénznek menne a 10es...

(van másik laptopom, eredetileg erre lett volna gyűjtve pénz)

mikor mentünk vásárolni a laptopot elkezdi a faterom, hogy jó most akkor elviszlek az üzletkötőhöz, de akkor eladod nekem a laptopod.

Anyám pér napja nem tartott igényt a laptopomra, tegnap érdekes mód tartott rá.

Igazából otthon se tudják, hogy mi van. Kicsit felidegesít.

Épp ezért nem tudok mit csinálni. Apámnak mondtam aznap egyébként már, hogy elkelt a laptop, de ő még erőszakoskodni kezdett...

Vagy az lesz, hogy mondom itthon, hogy jobb árat adtak érte mint 10 ezer és hagyjanak békén.

2014. okt. 7. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2014. okt. 7. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi van a laptop gyümölcsével, és mi köze van az eladásához az alvási szokásaidnak? Nem értem :D

Megmondod, hogy bocsi, de már odaígérted, kaptál foglalót is. Ha apád nagyon akarja, akkor beszélje meg a haveroddal, mert gyakorlatilag már az övé.

2014. okt. 7. 17:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag még nem mert ő se fizetett, meg hogy majd xy időpontba fizet.

Aki meg az életkoromat kérdezi, unpublikus, szorult helyzetbe az ember hülyén is tud dönteni.

2014. okt. 7. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:

tudom hogy régebbi kérdés

de egyébként annó ezt a szüleid vették neked? ő pénzükből volt? (mert akkor végül is jogosan lehet az övék

hogy döntöttél végül?

2015. jan. 27. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Saját pénzből vettem, azóta anyámhoz került, haverom felfogta, hogy mégis mi van, meg ő is inkább mást vett.

Azért válaszolok így utólag, mert azért csak ilyen szituációkat könnyebb feldolgozni másnak is így tapasztalat útján.

2015. jan. 27. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!