Kinek van igaza? Nekem, vagy a szüleimnek? (lent folyt. )
én is a telefont választottam volna, mert az sokáig megmarad és még használnám is. és mivel hosszú távra tervezek vele, ezért nyilván nem a legegyszerűbbet választottam volna ami elromlik 2 hónap múlva, de nyilván nem is a legdrágábbat.
szerintem se normális hogy csak így visszavonják az ígéretüket, de tudom milyen rossz szembeszállni velük mikor kb meg se hallgatnak, csakmert én vagyok a gyerek és igazam se lehet....
én feltöltőkártyás vagyok, és leszek is, mert nem várhatom el hogy mindig a szülők fizessék, így mobilnetem sincs, és nem is hiányzik, így is elég függő vagyok a laptop mellett... szóval az előfizetés hiánya még nem a világ vége... de a telefon akkor is járna!
Ha már szóba került a pedagógia.. Nos, a pedagógus egyik legfontosabb tulajdonsága a következetesség. Azaz elég súlyos hiba valamit megígérni, és azután visszakozni. Igazából ezzel lehet félrenevelni a gyereket. Szóval, ha megígérték, akkor tartsák is be, amit ígértek, mert ha visszakoznak, azzal semmilyen pozitív eredményt nem érnek el a nevelésedben :D
Egyébként is, pedagógia ide vagy oda, ha egy ember megígér valamit, ne visszakozzon már utána! Milyen dolog ez? Úgyhogy szerintem is mindenféleképpen neked van igazad!
Szerintem ezt mondd el nekik, és azt is, hogy nem fogsz hozzászokni arra, hogy "valamit valamiért" csinálsz, de amit már megígértek, tartsák be, ha nem akarnak megbántani.
Grat. a nyelvvizsgádhoz egyébként!
Én is az utazást választottam volna,de mindegy,nem ez a kérdés...Szerintem neked van igazad,ha már egyszer úgy döntöttek,hogy felajánlják ezt a lehetőséget neked,akkor vegyék is meg a telefont!
Egyébként gratulálok a nyelvvizsgádhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!