Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokat nem idegesít, hogy a...

Másokat nem idegesít, hogy a szülők a boltban a még meg nem vett péksütit odaadják a gyereknek hogy egye meg, amíg ők vásárolnak?

Figyelt kérdés
Szerintem ez pofátlanság, ráadásul nem is biztos,hogy kifizetik a megevett péksütit. Barátom ma beszólt egy anyának,hogy ez mekkora bunkóság,de csak bámult ránk flegmán.. :D
2017. máj. 22. 17:08
1 2 3 4 5
 31/44 Fatal_3rror_ ***** válasza:
96%

Hát valljuk be ótvar paraszt dolog áruházban bekajálni a meg nem vásárolt terméket. Gyerek ide vagy oda, a nevelést fiatalon kell elkezdeni.

Ezek tipikusan az átlag ember "cigánykodásai", hogy a kis lopás nem is lopás. Ugyanúgy mint vészvillogóval parkolni, nem venni jegyet tömegközlekedésen mert "csak pár megálló" vagy hazahordani a wc papírt a munkahelyről mert hát ott ingyen van.

2017. máj. 22. 21:01
 32/44 A kérdező kommentje:
Hát az ilyenekből tuti,sajnos sok ilyen gyerek vesz körül a családban.. :D Azt te csak ne dumálj nekem,hogy mit tudok meg mit nem.Inkább menjél azt neveld meg a kölyködet :D
2017. máj. 22. 21:03
 33/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen igazad van!
2017. máj. 22. 21:34
 34/44 anonim ***** válasza:
69%
egyebkent ilyenkor a biztonsagiőr feladata lenne odamenni es igenis alazza meg mindenki elott az ilyen parasztot alaposan szidja le hogy ezt igy nem lehet, csak az a baj hogy azok se csinalnak szart se csak elvannak pedig ezert kapjak a fizetest hogy az ilyeneket elrendezzek.
2017. máj. 22. 22:17
 35/44 A kérdező kommentje:
Egyetértek. A hányinger kap el, mikor látom,hogy a gyerek ott majszolja a kaját,meg összefogdos más cuccot. Fúj... Ha biztonsági őr lennék, úgy beégetném őket,ahogy te is írtad...
2017. máj. 22. 22:43
 36/44 anonim ***** válasza:
94%
Rendszeresen látok ilyen szülőket, nagyon haragszom rájuk. Miért kell belenevelni a gyerekbe, hogy nyugodtan megehet bármit, ami még nincs kifizetve, tehát nem az övé? Ez bizony lopás. Akkor sem tartom helyesnek, ha bemondják a pénztárnál, hogy volt még egy kifli és egy túrós táska, csak azokat már megette a gyerek. Ha hisztizik, akkor rövidre kell zárni a vásárlást, és majd kint ehet.
2017. máj. 23. 00:50
 37/44 anonim ***** válasza:
93%

Engem is idegesít, akkor is, ha kifizeti. De ez amúgy egy bazi nagy gumicsont gyk-n, mert mindenkinek megvan a másmilyen véleményre róla.

Én úgy vagyok vele, hogy:

- amíg nem fizetem ki, nem az enyém

- arra nem tud odafigyelni, hogy véletlenül se morzsáljon, maszatoljon

- aki annyira érett a saját felfogása szerint, hogy gyereket neveljen, arra is legyen elég érett, hogy úgy szervezze meg a napját, hogy ne a boltban éhezzen meg a gyerek (kapjon rögtön előtte enni, inni, ill. ne 2-3 órás tescós vásárlásra vigyen kicsi gyereket) vagy vigyen magával be saját kaját amit megmutat a biztonsági őrnek, és ne engedjen annak, ha a gyerek hisztizik.

(persze, ha a gyerek nem hagyja abba, 1-2 embernek zavaró lehet, de aki tudja, milyen egy gyerek, az nem fog panaszkodni... a többi hülye véleményére meg nem kell adni)

- arra nincs garancia, hogy ki lesz fizetve vagy nem felejtődik el

És az is durva, hogy a 40éves pasast, aki túrórudit eszik a vásárlás alatt, mindenki elmondja mindennek, pedig így lehet rászoktatni, hogy gyerekkorában is mindent megengednek neki a boltban. Akinek nem engedik meg, az nagy valószínűséggel nem lesz ilyen.

2017. máj. 23. 09:51
 38/44 anonim ***** válasza:
95%

Nemcsak bunkóság, hanem lopás, mert még nem fizette ki. Meg lehet tanítani a gyereknek, annyi mindent tanítunk neki, amit nem szabad, pont ez nem fér bele? Ráadásul nemet sem kell mondani, csak annyit, hogy megeheted, ha kifizettük. Aki kiflivel hallgattatja el a gyereket, az legközelebb már az okostelót adja a kezébe, hogy kussban legyen addig is. Nekem kis korkülös gyerekeim vannak, gyorsan, lista szerint vásárolva nem kín a gyereknek a vásárlás, kibírja, amíg fizetünk.

A másik meg a neveletlenségen kívül a koszos kis mancsa a gyereknek, a bevásárlószekér, amiben ül, a lehető legmocskosabb, na megfogdozza azt, utána meg a kiflit, hát remek.

Az egyik leghasznosabb szó a gyereknek, amit megtaníthatunk a saját érdekünkben is, az a "várj picit", nem kis vadállatokat nevelünk, hanem olyan gyereket, aki bír várni öt percet és nem ordít azonnal. Ha meg nem, akkor meg van pékség, nem a pusztában lakunk, vagy mindenki a hiperben vásárol?

2017. máj. 23. 10:08
 39/44 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen egyetértek kérdező. Ki nem állhatom az ilyen anyukákat. Nem tudják megnevelni a hisztis kölykeiket, inkább elhallgattatják kajával (vagy géppel, mint pl. tablet). Nekem a pékárus gyerekekről mindig ez jut eszembe a boltban. Ez nem nevelés, hanem elkényeztetés. Nem a szülő a vezér, hanem a gyerek már kicsi korában is. Hiszen hisztivel bármit elérhet. Milyen tini lesz az ilyenből basszus ?! Arról nem is beszélve, hogy az anyja valóban lopásra tanítja így, mivel az étel még nincs kifizetve.
2017. máj. 23. 16:19
 40/44 A kérdező kommentje:
Akkor mégse én vagyok a bunkó meg a hülye.. :) Ez azoknak szólt,akik lehurrogtak. Üzenem nekik,hogyha lusták kölyköt nevelni,akkor ne szüljenek.
2017. máj. 23. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!