Ezeknek a gyereknek mégis milyen lelkiviláguk van?
Illetve rendőrségi feljelentést is kell tenni. E-mail-ben 3 perc alatt megvan, tedd meg!
Én még soha nem láttam ilyen videót.
Én a saját szememmel is láttam ilyet, amikor odamentem szólni, elrohantak. Az ilyennel senki nem foglalkozik.
Amúgy engem is többször bántottak csoportosan fiúk, mert nem tipikus kislány voltam, volt hogy engem is körülálltak és addig rugdostak, amíg el nem estem a jégen. Vagy addig dobáltak hógolyóval, amíg sírva nem könyörögtem, de akkor jobban csinálták a mocskok. De mostanában is volt többször példa, hogy fiatal fiúk belém kötöttek az utcán, csoportosan. Nem cigányok, hanem sima, jól szituált fiúk.
Az a baj, hogy ezeket úgy nevelik, hogy rájuk hagynak mindent, hát a fiúk ilyenek stb. Plusz a napiszar meg a sok uszító gusztustalan oldal is agresszívabbá teszi őket, egyre durvább poénokat, ugratásokat találnak ki, mert azt hiszik ez buli.
Ja és mindig csoportban bátrak, legutóbb amikor belém kötöttek, rájuk ordítottam, hogy ezt egyedül csináljátok fszok, rögtön eloldalogtak.
Le kell őket lőni. Ezt még Isten se bűntetné.
;)
"Rengeteg videó van facebookon is, hogy 3-an, 4-en rámennek 1 lányra és összevissza verik."
Rengeteg? Hasonlót nem láttam még soha facebookon.
Tesódéknak van valszeg egy csoportjuk ahova ezeket feltöltik, másképp leszedné őket a facebook. Sajnálom, hogy szembesülnöd kell vele, hogy a testvéred tagja egy ilyen társaságnak. Lehet csak rohadt szar az élete és az juttatta erre a szintre.
Szerintem is kimondottan undorítóak az ilyen emberek, de majd valahogy kezelitek... elvégre a ti véretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!