Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokat nem idegesít, hogy a...

Másokat nem idegesít, hogy a szülők a boltban a még meg nem vett péksütit odaadják a gyereknek hogy egye meg, amíg ők vásárolnak?

Figyelt kérdés
Szerintem ez pofátlanság, ráadásul nem is biztos,hogy kifizetik a megevett péksütit. Barátom ma beszólt egy anyának,hogy ez mekkora bunkóság,de csak bámult ránk flegmán.. :D
2017. máj. 22. 17:08
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
97%

#15 Én dolgoztam multinál,pénztárban.Napi szinten előfordult,hogy a gyerekek kiflivel,túró Rudival,stb. a szájukban érkeztek a kasszához,nem pedig fél évente egyszer.

Az esetek többségében bemondták a szülők a plusz 1- pékárut,ritkábban nekünk kellett rákérdezni,hogy milyen fajta kifli van a gyereknél.De persze,olyan is előfordult,hogy felnőtt férfi vásárlót kellett emlékeztetnie az elfogyasztott bagettra a biztonsági őrnek..

Ha tetszik,ha nem,amíg nem fizeted ki az árut,addig nem szabadna sem belekajálni,sem pedig megenni.Ez bizony nevelés kérdése.

Mondjuk én azt sem értem,hogy miért nem lehet napi 1 kiflivel többet venni és abból adni reggelinél ,otthon az asztalnál a gyereknek.A boltok nem arra vannak,hogy megreggelizzünk bennük,hanem vásárlásra.

2017. máj. 22. 18:54
 22/44 anonim ***** válasza:
31%
Mitől lopás a kifizetett áru?:D
2017. máj. 22. 18:55
 23/44 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó: Az áru nincsen kifizetve, épp erről szól a kérdés! (-_-) Majd ha odavitted a kasszához és ott beütötték neked a gépbe és kaptál róla egy nyugtát, na majd akkor van kifizetve! Akkor már eheti a gyerek. Egészen addig a pillanatig nem a ti tulajdonotok az áru, hanem az áruházé és ha beleesztek az igen is lopásnak számít a törvény szerint. Kívánom neked, hogy fuss bele egyszer egy morcos biztonsági őrbe, aki kihívja rád a rendőrséget egy 15 forintos kifli miatt! Majd utána megtanulod a lopás fogalmát!
2017. máj. 22. 19:00
 24/44 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel minden ember nekiállhatna falni péksütit,kiflit stb.. hát hogy nézne már ki xD. Egy bolt azért bolt, hogy először megvesszük a cuccot, kifizetjük(!!!!!!),majd kint megesszük. A sok hülye (tiszteletakivételnek) tanulhatna a 19es válaszolótol pl.
2017. máj. 22. 19:01
 25/44 A kérdező kommentje:
Meséltek egy sztorit,egy nőről. A zabagép kölke megevett egy péksütit,erre mondta a nő, hogy áh minek szóljak róla,csak 120ft volt,nem halnak bele....
2017. máj. 22. 19:08
 26/44 anonim ***** válasza:
53%

"Mondjuk én azt sem értem,hogy miért nem lehet napi 1 kiflivel többet venni és abból adni reggelinél ,otthon az asztalnál a gyereknek.A boltok nem arra vannak,hogy megreggelizzünk bennük,hanem vásárlásra."

Nagyon egyszerű a magyarázat. Nálunk akkor fordult elő, hogy kapott a gyerek már vásárlás közben egy kiflit, ha melóból rohanva épp odaestem érte a bölcsibe, és hazafelé útközben még beugrottunk bevásárolni, mert napközben nem tudtam megoldani. Az uzsonna már régen volt, jól kiszaladgálta magát, hazáig pedig még közel egyórás út volt előttünk, megesett, hogy érthetően éhes és nyűgös volt, ilyenkor egy fél vagy egész kifli egyszerűbb és kézenfekvőbb megoldás, mint a bolt közepén félórás lelkifröccsöt tartani neki, a többi vásárló örömére. Nagyobb korában nyilván elvárható, hogy bírja ki azt az időt, amíg otthon normálisan leülhet enni, egyik gyerekem se lett az a típusú felnőtt, aki a tescóban oldja meg a napi étkezést.:-)

No, nyomkodhatjátok a pirosat.:D

2017. máj. 22. 19:11
 27/44 anonim ***** válasza:
13%

"Kívánom neked, hogy fuss bele egyszer egy morcos biztonsági őrbe, aki kihívja rád a rendőrséget egy 15 forintos kifli miatt!"

Elkéstél, csillagom, felnőttek már.:D Egyébként max akkor hívhat a biztonsági őr bárkit, ha nem fizetem ki a pénztárnál a cuccot.

2017. máj. 22. 19:17
 28/44 anonim ***** válasza:
95%
megeszi és MÉG NEM FIZETTE KI szoval hivhat rendort, sose lehet tudni hogy utanna majd tenyleg kifizeti e a kaszanal, meg ezt am se szabadna megengedni hogy belezabaljanak mindenbe, en lennek a bizti őr minimum leugatnam azt aki ilyet csinal.
2017. máj. 22. 19:31
 29/44 A kérdező kommentje:
Én is szerintem kedves utolsó... Annyira pofátlanság. Ezekből a kölykökből lesznek a hisztis, elkényeztetett hülyék..
2017. máj. 22. 19:35
 30/44 anonim ***** válasza:
49%
Mert te aztán tudod, kérdező, kikből lesznek a hisztis, elkényeztetett hülyék.:D
2017. máj. 22. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!