Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokat nem idegesít, hogy a...

Másokat nem idegesít, hogy a szülők a boltban a még meg nem vett péksütit odaadják a gyereknek hogy egye meg, amíg ők vásárolnak?

Figyelt kérdés
Szerintem ez pofátlanság, ráadásul nem is biztos,hogy kifizetik a megevett péksütit. Barátom ma beszólt egy anyának,hogy ez mekkora bunkóság,de csak bámult ránk flegmán.. :D
2017. máj. 22. 17:08
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Akit lepontoztak: nem én voltam,hanem a bunkó szülők :/
2017. máj. 22. 17:49
 12/44 anonim ***** válasza:
79%

Hiába le fogtok pontozni,de ilyet én még tényleg csak cigányoknál láttam.

Az,hogy összefogdossák a kiflit/zsemlét,utána visszadobják,azon már meg sem lepődök,annyi ilyet láttam.

De pár hónappal ezelőtt nagyon felháborodtam,amikor állol egy nagyobb boltban a zöldséges résznél és a cigánygyerek kivesz egy paradicsomot,majd beleharap. Aztán az anyja mondta neki,hogy tegye vissza. Na azóta én ott zöldséget nem veszek. Akkor inkább ette volna meg. A fene essen beléjük.

2017. máj. 22. 17:55
 13/44 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem csak a cigányok csinálnak ilyet..
2017. máj. 22. 17:57
 14/44 anonim ***** válasza:
56%
Ha a boltot nem zavarja, akkor engem is. Nyilván megéri a boltnak, hogy nem szól érte.
2017. máj. 22. 18:06
 15/44 anonim ***** válasza:
25%
"Kulturált felnőttek" LOL. Akiknek neveletlen gyerekeik vannak?:D Kérdező, nem érzed a finom ellentmondást? Fölösleges erőlködnöd - meg a többi hülyének is -, attól még nem lesz igazad. Félévente egyszer látsz egy neveletlen gyereket, és ebből mindjárt problémát csinálsz? Itt kapcsiból bejött 3-4 cigányozó, kölyköző bunkó.:D
2017. máj. 22. 18:31
 16/44 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem bőrszín kérdése, nevelési hiányosság. Szomorú, ha még valaki büszke is rá, és azt hiszi, ez így van rendjén.

Múltkor én Budapesten láttam hasonlót, ott egy öreglány csinált ilyet. Azért az már valami, hogy 70 éves korára se sikerült megnevelődni valakinek a környezet hatására, ha már anno a szülők elfelejtették.

Paraszt országban élünk, suttyó emberek között.

2017. máj. 22. 18:37
 17/44 anonim ***** válasza:
80%
Gusztustalannak tartom, ha valakinek nincs önkontrollja. A falánk kölyköket is. Nem érdekel, ha ettől szar vagyok.
2017. máj. 22. 18:39
 18/44 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell összemosni azt, ha egy 2-3 évesnek odaadnak egy fél kiflit, amit aztán ki is fizetnek, meg amikor turkál egy gyerek vagy felnőtt a zsömlék között, mert abszolút nem ugyanaz.:-)
2017. máj. 22. 18:47
 19/44 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egy 4 éves fiam van. Amikor kezdett kinyílni a világ számára, akkor ez a pillanat is eljött nála is. De én megmagyaráztam neki, hogy majd fizetés után megeheti, akár út közben is. Hiába hisztizett, nem kussoltattam el a gyereket azzal hogy a kezébe adok egy rudit/kiflit/bármit, hogy addig is csendben legyen. Én ezt lopásnak tartom. Vannak olyan esetek is, hogy újra bepróbálkozik vele, mert látja, hogy más gyereknek lehet. Ilyenkor azt mondtom neki, hogy nagyon buták ezek az emberek, és újra elmagyarázom a dolgokat. Nevelni, beszélgetni, törődni kell a gyerekkel, és nem már kisgyermekkorban lopásra tanítani...
2017. máj. 22. 18:51
 20/44 A kérdező kommentje:
19es te egy igazi,remek szülő vagy. !
2017. máj. 22. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!