Csak szerintem furcsák a mindig kedves emberek?
Nem vagy egyedül ezzel a gondolatmenettel. Szerintem is rosszban sántikálnak a túlságosan "kedves" személyek.
Viszont, aki látszólag természetesen kedves, valószínűleg őszinte, mert észre lehet venni a megjátszottságot.
20:03
Pszichopatából sincs annyi, mint hiszed.
Igazabol a 6-osnal van a pont!
Marmint,en se allok le senkivel vitazni,ha valaki onti magabol a haragjat akkor rahagyom es csak fel fullel figyelek oda.
Persze mas ha normalis tarsalgasrol van szo,akkor oszinten jon a kedvesseg.
Furcsa, hogy ezt gondoljátok, én egy olyan ember vagyok, aki mindig próbál kedves lenni mindenkivel...
Szerintem nem vagyok furcsa, gonosz és pszichopata sem, nincsen a kedvességgel semmi hátsó szándékom, egyszerűen úgy érzem, hogy az a helyes, ha ok nélkül senkivel nem vagyok bunkó. Azt sem látom helyesnek, ha azért vagyok bunkó, mert rosszul érzem magam valamilyen más ok miatt. 4-esnek igaza van, hogy valamit kompenzálni akarok. Egyáltalán nem vagyok boldog, sokszor vagyok szomorú, nincs semmi önnizalmam, önbecsülésem. Annyival próbálok javítani a helyzetemen, hogy nem taszítom el magamtól az embereket, kedves vagyok mindenkivel a hangulatomtól függetlenül. Szomorú, hogy azt gondoljátok, hogy az olyan emberek, mint én igazából gonoszak és senki nem érdekli őket. Én azért hallgatom meg mások problémáit, mert már csak azzal is a segítségükre vagyok, hogy megoszthatják valakivel a gondjaikat. Én egyszerűen így érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!