Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem furcsák a...

Csak szerintem furcsák a mindig kedves emberek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy vannak olyan emberek akik mindig kedvesek, és mindig azt mondják amit hallani akarsz. Persze vannak emberek akik tényleg alapból ilyenek, de észrevételeim szerint mindig ôk a leggonoszabbak belül, csak senki nem nézné ki belôlük. Van ennek valóságalapja?
2017. máj. 20. 19:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Van, ők a pszichopaták. Persze előfordulhat, hogy valaki tényleg ilyen kedves, de az ritkább.
2017. máj. 20. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy egyedül ezzel a gondolatmenettel. Szerintem is rosszban sántikálnak a túlságosan "kedves" személyek.

Viszont, aki látszólag természetesen kedves, valószínűleg őszinte, mert észre lehet venni a megjátszottságot.

2017. máj. 20. 20:04
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

20:03

Pszichopatából sincs annyi, mint hiszed.

2017. máj. 20. 20:05
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Általában boldog, elégedett, életvidám stb. emberek kedvesebbek mindenkivel, ami jó. Viszont vannak olyan ismerőseim, akik szerintem ijesztőek. Nem mondanám, hogy pszichopaták, inkább csak furcsák. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi, egyszerűen akármi történhet, de mindig olyan furcsán túl kedvesek és nyájasak, hogy már én kezdem kínosan érezni magam. Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy ezzel valamit kompenzálni próbálnak belülről.
2017. máj. 20. 20:14
 5/19 Fatal_3rror_ ***** válasza:
97%
Az a baj, hogy a többség búval b..szott, problémákkal teli, frusztrált, és gyanús nekik mindenki aki nem ugyanolyan nyomott hangulatú mint ők.
2017. máj. 20. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az ilyen emberek unják a többi panaszkodását/búval baszottságát és ahelyett hogy vitázni kezdenének inkább felvesznek egy ilyen személyiséget. Valójában oda sem figyelnek rád, hanem várják hogy eltakarodj már végre és ezért ilyen kedvesek mert úgy vannak vele hogy cserébe aztán leszálsz róluk. De mondjuk meg őszintén a mai embereknek ez tetszik is, mert jobb nekik ez mint a felkavaró valóság.
2017. máj. 20. 21:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen olyat ismerek, aki nehéz helyzetben is joviális, de van, hogy nem, és van, hogy egy szép nap közepén is búskomorságban tengődik. Őt azért embernek látom minden furcsasága ellenére. Sőt, kénytelen voltam megtanulni róla, hogy érdemes odafigyelni a furcsaságaira, mert nem egyszer kész válaszok ezek a még fel sem tett kérdéseinkre... Ritka kiegyensúlyozott ember egyébként, még akkor is valahogy megnyugtató a társasága, ha épp gondterhelt valamiért.
2017. máj. 20. 22:59
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol a 6-osnal van a pont!

Marmint,en se allok le senkivel vitazni,ha valaki onti magabol a haragjat akkor rahagyom es csak fel fullel figyelek oda.

Persze mas ha normalis tarsalgasrol van szo,akkor oszinten jon a kedvesseg.

2017. máj. 21. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
"de észrevételeim szerint mindig ôk a leggonoszabbak belül, csak senki nem nézné ki belôlük." Ennek van valóság alapja,gondolataim szerint.Aki túl kedves az áteshet a másik végletbe is,hogy tud túl szemét is lenni.Van akiről le is látszik,hogy a mosolya nem őszinte,hanem kétszinü,van valami furcsa szikra a mosolyukba.Persze vannak természetüknél fogva kedves emberek is,akik nem megjátsszák azt.
2017. máj. 24. 16:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy ezt gondoljátok, én egy olyan ember vagyok, aki mindig próbál kedves lenni mindenkivel...

Szerintem nem vagyok furcsa, gonosz és pszichopata sem, nincsen a kedvességgel semmi hátsó szándékom, egyszerűen úgy érzem, hogy az a helyes, ha ok nélkül senkivel nem vagyok bunkó. Azt sem látom helyesnek, ha azért vagyok bunkó, mert rosszul érzem magam valamilyen más ok miatt. 4-esnek igaza van, hogy valamit kompenzálni akarok. Egyáltalán nem vagyok boldog, sokszor vagyok szomorú, nincs semmi önnizalmam, önbecsülésem. Annyival próbálok javítani a helyzetemen, hogy nem taszítom el magamtól az embereket, kedves vagyok mindenkivel a hangulatomtól függetlenül. Szomorú, hogy azt gondoljátok, hogy az olyan emberek, mint én igazából gonoszak és senki nem érdekli őket. Én azért hallgatom meg mások problémáit, mert már csak azzal is a segítségükre vagyok, hogy megoszthatják valakivel a gondjaikat. Én egyszerűen így érzem jól magam.

2017. máj. 24. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!