Csak szerintem rohadt állatias, ahogy az emberek viselkednek Black Friday-on?
Nem szeretem én se ezt, de amúgy én az egész fogyasztói társadalmat. Hogy ma már minden eldobható, jaj de frankó, közben meg a szeméttengerben úszunk lassan. Tényleg próbálom csak azt venni amire szükségem van és nem csak kacat lesz belőle.
Ennek ellenére párom már vagy egy éve szeretne nagyobb memóriát a gépébe (ami amúgy 20.000 Ft lenne) és idén úgy döntött, pénteken készenlétben fog állni az emag.hu-n, hátha akkora leárazás lesz, hogy meg tudja venni. Mert amúgy ennyit nem adna/nem tudna kiadni érte.
Amúgy meg ő is olyan, hogy csak a legszükségesebbre költ, de ő ezt annak érzi :D
Az USAban elképzelhető, hogy vannak tényleg jó ajánlatok, de itt Mo-n nekem az a tapasztalatom, hogy a beragadt készletek / bemutató darabok vannak kiszórva. Továbbá nem ritka, hogy black friday előtt feláraznak valamit, aztán látványosan olcsóbban berakják készletbe.
Akartam venni egy Samsung tabletet, black fridaykor 30ezer helyett 20 volt, miközben a tescoban 24ezerért meg lehetett venni leárazás nélkül.
Ennyit erről.
Ja, egyébként sokkal jobb ajánlatokat lehet kifogni black friday nélkül is, ha az ember nyitva tartja a szemét. Utólag én pl. örülök, hogy nem sikerült samsung tabletet vennem :D
Egyet értek #6-al. Mo-n nincsenek igazán nagy akciók csak trükközés, meg eladhatatlan vackok.
Ha veszek is valamit ilyenkor akkor is csak online shopban. Nem fogok verekedni senkivel a semmiért.
Más mint USA-ban, ott 70-90% leértékelések vannak, egy százezer forintos monitort megtudsz venni 10-ért, ciki de én is ott nyomorognék.
De Magyarországon kb. 10-20%-al olcsóbban akarják kiszórni az akár több éves beragadt termékeket, ezért nyomorogni és szenvedni nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!