Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem találó a...

Csak szerintem találó a párhuzam, amit ez az úr von az emberek és a youtube csatornák között?

Figyelt kérdés

[link]

A tartósan kis nézettségű, de az intróba, outróba, produkcióba, stb-be sok energiát fektető youtube csatornákat hasonlítja azokhoz a teljesen láthatatlan, magányos emberekhez, akik a megjelenésükre sokat adnak, gyakran járnak fodrászhoz, vesznek új ruhákat, stb, annak ellére, hogy senkit érdekel és nem is fog.

Érdemes elolvasni.

2016. okt. 9. 19:45
 1/3 A kérdező kommentje:
*senkit nem érdekel
2016. okt. 9. 19:46
 2/3 b_smart válasza:
Kissé rosszindulatú az eredeti cikk, nem? Szerintem akinek van indíttatása megnyilvánulni, tegye csak meg. Soha nem lehet tudni, kit miért kapnak fel különben. Jenna Marbles, vagy ki is elkezdte valahol gondolom, neki is volt első 15 postja, amik a kutyát sem érdekeltek. :)
2016. okt. 25. 12:18
 3/3 b_smart válasza:

Ami a másik felvetésedet illeti, az sem baj, hogy sok olyan ember van, aki ápolt. Kellemesebb egy jó megjelenésű emberre ránézni, mint egy igénytelen ápolatlan tagra, nem? Az érdeklődés is nagyon becsapós. A világon a legtöbb ember senkit sem érdekel, legfeljebb rövid távon. A celebek is pont ott csúsznak meg, hogy azt hiszik, ők a világ közepe. Ezzel szemben a népszerűség könnyen jön és könnyen megy. Klassz példa erre BB Évi esete.

[link]

2016. okt. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!