Ismertek jó creepypasta youtube csatornát? Sötét mesééken kivül?
Ha az angol nyelvű megfelel akkor CreepsMcPasta és MrCreepyPasta csatornáját nagyon tudom ajánlani.
Magyarból van egy pár csatorna, de egyik sem heti rendszerességgel tölt fel videókat, hanem elég ritkán.
paul street, land of kurnugéa
magyrok és creepypastával foglalkoznak
Az angol nyelvűeket ismertem.
A magyar sötét meséket most néztem csak meg. A végére már egészen jó lett a gyerek hangszíne. Érdekesek ezek a történetek. De pár megjegyzés - ha olvassa. Egyes videóiban zavaró a videó közbe bevágott intro amit biztosan az angol tv dokumentumfilmekből vett át - de ott a reklámok közé ékelték ezeket be csak azért hogy a néző tudja a reklám után is hogy mi a helyzet. A folyamatos videóban egy idő után idegesítő és felesleges.
A másik a copyright üzenet az elején: először azt gondoltam hogy csak a saját nevében nyilatkozik - pl hogy nem másolható át más csatornára stb - mert ez kellene is a mai világban. De más szerzők jogaival és a youtube szabályzatával kapcsolatban nem nyilatkozhat ilyet. Ezt csak azért mondom mert jó sztorik - még ha szerintetek csak hangoskönyv is - és ne legyen egyszer ebből baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!