Miért bunkók az emberek? Pl: beszólogatnak szerintem ők se örülnének ha nekik be szólnának?!
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 22:28
1/4 anonim válasza:
Üdvözlet a 21.században kedves kérdező. Sajnos ez így volt, de egyes helyeken a beszólogatásért a válasz ököl, vagy golyó... Lehet ez mondjuk munkahelyi, magánéletből adódó stressz, ingerültség, magnéziumhiány stb. Ezen hiába filózunk, embernek ember a farkasa (( vagy magyar a magyarnak farkasa pl... )). Világon mindenhol így van sajna.
2/4 anonim válasza:
Az embereken nem tudsz változtatni. Mindig bunkók lesznek. Pontosabban mindig lesznek emberek akik bunkók. Ennek számtalan oka lehet, ne menjünk bele.
A lényeg hogy te hogy viszonyulsz ehez. Nem kell felvenni. Csinálj két kategóriát a fejedben. Akinek adsz a véleményére (család, közeli barátok, közeli példakép) és akinek nem (mindenki más aki nem érdemli meg). Utóbbiak esetében ne vedd magadra és védd meg magad. Ne rágódj azon amit mondanak.
3/4 anonim válasza:
Ebből nekem is elegem van. Öcsém mindig bunkó velem, beszól, megaláz, kinevet, cinikus megjegyzéseket tesz, ellenben ha csak egy viccet mondok, azt is magára veszi, és én vagyok a sz@r, ő pedig sérthetetlen.
4/4 A kérdező kommentje:
Valahogy ezeken az embereken változtatni kéne de biztos nem tudunk sajnos manapság ilyenek az emberek
2017. ápr. 11. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!