Más is észrevette, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésre provokáló, haszontalan válasz érkezik?
Az oldal alcíme is ez: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted.
Erre felteszek egy kérdést egy céggel kapcsolatban, hátha valakinek volt vele tapasztalata, mire a válasz, "milyen választ vársz erre, honnan tudjuk? Hívd fel őket".
Direkt azért kérdeztem itt mert nem akarom őket az emelt díjas számon hívogatni.
De nem csak ennél a kérdésnél, máshol is észrevettem már, ha nem is tud érdemben hozzászólni, akkor is odaböfög valami hasonló "honnantudjuk" szintű választ, vagy el sem olvassa a kiegészítést, stb. stb.
90%-ban haszontalan kérdések, amit.említettek, hogy kb kevesebb időben telne Neked utána nezni, mint hogy ide kiird a kérdést....
Mas kérdéshez meg... ugyanazok az emberek teszik fel, ugyanazt a kérdést hétről hétre...
Vagy a direkt provokáló kérdések....
Itt a valós kérdések olyan kevesek, hogy nincs is.....
Én eddig kb. fél tucat kérdést írtam ki, mindre csak normális válaszokat kaptam.
Szerintem fordítva ülsz a lovon.
Szinte minden kérdés ostoba - arra milyen választ vár valaki?
A kérdések zöme vagy olyan, amit rövidebb idő ki-Googlezni mint a kérdést kiírni; vagy provokatív ( főleg politikai és vallási); vagy nem is kérdés, csak nyafogás vagy valakinek/ valaminek a burkolt szidalmazása; vagy olyan, amire értelmes ember nem vár választ idegenektől ( pld. miért utál az anyám?). És van még a "holnap lesz az ötödik évfordulónk a párommal, mit vegyek neki?" típus. Ez a kedvencem. Ha ő nem tudja, akkor egy idegen, aki egyiküket sem ismeri, honnan tudja?!
A kérdések többsége:
- Nem választ vár, csak bólogatást és vállveregetést.
- Alapból csak kitaláció, és vitakeltés a célja.
- Értelmetlen.
- Kiguglizható.
Például legutóbbi kérdés kb az volt hogy "A szomszéd gyerek kékre festette a haját, hát nem gáz?". Erre mit kell írni? Szerintem az a gáz hogy szerencsétlen kérdezőnek nincs egy barátja sem akivel ezt kibeszélhetné ezért vadidegenekkel akar csámcsogni egy másik vadidegen emberen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!