Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is észrevette, hogy ezen...

Más is észrevette, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésre provokáló, haszontalan válasz érkezik?

Figyelt kérdés

Az oldal alcíme is ez: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted.

Erre felteszek egy kérdést egy céggel kapcsolatban, hátha valakinek volt vele tapasztalata, mire a válasz, "milyen választ vársz erre, honnan tudjuk? Hívd fel őket".

Direkt azért kérdeztem itt mert nem akarom őket az emelt díjas számon hívogatni.

De nem csak ennél a kérdésnél, máshol is észrevettem már, ha nem is tud érdemben hozzászólni, akkor is odaböfög valami hasonló "honnantudjuk" szintű választ, vagy el sem olvassa a kiegészítést, stb. stb.

2017. máj. 17. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Részben igazat tudok adni neked, de van egy csomó olyan kérdés, amit elég lenne kiguglizni és 1 perc alatt megkapja a válaszát. Az ilyen azért eléggé bosszantó.
2017. máj. 17. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én azt "imádom" mikor valaki kérdez, leírja a problémáját, erre válasz: "Haver! Tudom milyen ez, egy cipőben járunk.:(" Na ez aztán a hasznos válasz!
2017. máj. 17. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

90%-ban haszontalan kérdések, amit.említettek, hogy kb kevesebb időben telne Neked utána nezni, mint hogy ide kiird a kérdést....

Mas kérdéshez meg... ugyanazok az emberek teszik fel, ugyanazt a kérdést hétről hétre...

Vagy a direkt provokáló kérdések....

Itt a valós kérdések olyan kevesek, hogy nincs is.....

2017. máj. 17. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Én azt vettem észre, hogy a kérdezők úgy teszik fel a kérdést, mintha mindenki tökéletesen tisztában lenne a szinte tőmondatos kérdés mögötti részletekkel, ezért nem is pontosítják a problémájukat. Ez az egészség kategóriában igen feltűnő, pl. azt kérdi, hogy mi a fenétől fáj a hátam, de azt már nem írja, hogy most jött ki a kocsmából késeléses verekedésből és egy konyhakés áll ki a hátából....
2017. máj. 17. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig kb. fél tucat kérdést írtam ki, mindre csak normális válaszokat kaptam.

Szerintem fordítva ülsz a lovon.

Szinte minden kérdés ostoba - arra milyen választ vár valaki?

A kérdések zöme vagy olyan, amit rövidebb idő ki-Googlezni mint a kérdést kiírni; vagy provokatív ( főleg politikai és vallási); vagy nem is kérdés, csak nyafogás vagy valakinek/ valaminek a burkolt szidalmazása; vagy olyan, amire értelmes ember nem vár választ idegenektől ( pld. miért utál az anyám?). És van még a "holnap lesz az ötödik évfordulónk a párommal, mit vegyek neki?" típus. Ez a kedvencem. Ha ő nem tudja, akkor egy idegen, aki egyiküket sem ismeri, honnan tudja?!

2017. máj. 17. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy kérdésre milyen válaszok érkeznek nagyban függ attól, hogy milyen az a kérdés. A normális kérdéseknél is van, hogy trollkodnak de több értelmes válasz érkezik rájuk. A hülye kérdésre meg csak hülye választ lehet adni.
2017. máj. 17. 20:09
 7/7 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

A kérdések többsége:

- Nem választ vár, csak bólogatást és vállveregetést.

- Alapból csak kitaláció, és vitakeltés a célja.

- Értelmetlen.

- Kiguglizható.

Például legutóbbi kérdés kb az volt hogy "A szomszéd gyerek kékre festette a haját, hát nem gáz?". Erre mit kell írni? Szerintem az a gáz hogy szerencsétlen kérdezőnek nincs egy barátja sem akivel ezt kibeszélhetné ezért vadidegenekkel akar csámcsogni egy másik vadidegen emberen...

2017. máj. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!