Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is észrevette már, hogy...

Más is észrevette már, hogy amennyire széthúznak a magyarok itthon, annyira összetartanak külföldön?

Figyelt kérdés

Nem kell bemutatni, hogy mi megy itthon. Ott tesznek egymásnak keresztbe az emberek, ahol tudnak.

Na de külföld? Az egy másik világ: mindegy, hogy Románia, Szlovákia, Németország, Hollandia, Anglia vagy az USA, mindegy hogy kint él vagy csak nyaral, ha magyar akkor édes testvér. Még soha életemben nem láttam akkora összetartást, mint amekkorát a magyarok véghez tudnak vinni ha külföldön vannak. Mind személyes tapasztalat, illetve videók alapján. Érdemes megnézni, hogy a magyarok mennyire tartanak össze például a meccseken külföldön. Tök kulturáltan tudnak viselkedni, ugyanazok a focihuligánok, akik itthon a rendőröket dobálják, autókat és üzleteket rongálnak meg.

Számomra hihetetlen, hogy milyen kettősség uralkodik. Ez számomra azt bizonyítja, hogy a magyarok megtanulták, hogy csak saját magukra számíthatnak, elleben itthon már nem bíznak senkiben.

2016. máj. 19. 22:56
 1/9 anonim válasza:

Hát ha külföldön vagyok én is sokkal jobban odafigyelek arra hogy ne szégyenítsem az országot.

Ez olyan mintha vendégségbe lennél :D

Illedelmes vagy stb.

Otthion akár a lábadat is felteszed az asztalra

2016. máj. 19. 23:00
 2/9 anonim válasza:

Amúgy szerintem csapatban is ugyanez megy.

Ki akarjuk hozni a legtöbbet magunkból hogy ne ítéljenek el stb.

2016. máj. 19. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
aha szóval összetartunk külföldön is.. és mi a helyzet azzal amikor külföldi munkát hirdetnek meg kedves honfitársain, a jelentkezők szépen kimennek, a hirdetők meg elveszik az irataikat és konkrétan rabszolgaként bánnak velük?! elveszik a fizetésüket és csak dolgoztatják őket... na ezzel mi a helyzet? hol a nagy magyar összetartás? :D
2016. máj. 20. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem azt tapasztalom, hogy külföldön összetartanának a magyarok. Lehet van 1-2 kisebb csoport, akire ez jellemző,e a nagy többség nem ilyen.
2016. máj. 20. 09:39
 5/9 ittittitt ***** válasza:
:D a nemzeti tévé fizetett reklámját látja a tisztelt publikum :-p
2016. máj. 20. 11:00
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nincs olyasmi mondás, hogy idegen honban magyar magyarnak a legnagyobb ellensége? Esküszöm valahol hallottam/olvastam ilyet. Szerintem külföldön is elég gyökerek vagyunk egymással :D
2016. máj. 20. 13:04
 7/9 anonim válasza:
100%

Én Felvidéken élek, még középiskolás vagyok, de ott is nagyon erős összetartóérő van közöttünk. Szinte mindig a legjobbak között vagyunk az eféle összetartás miatt.

Nem hagyjuk, hogy a szlovákok elnyomjanak minket, igenis kitartunk az anyanyelvünk, és a kultúránk mellett, hát kövezzenek meg érte, de akkor is a magyarok vagyunk, és leszük!

2016. máj. 20. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll olyan jó válaszokat adsz.. egyszer lehet rád írok, kezdesz érdekelni :D + a válaszadási hasznossági százalékunk is ugyan annyi, ez biztos jelent valamit... ^^ (semmit)

uccsó, örülök, hogy ti legalább összetartatok :) nálunk ez csak a szűk baráti körben jellemző. ha már kevésbé szoros a kapcsolat, akarva akaratlanul klikkesedünk, konkrétan külön bandákra oszlunk szét :D a gyárban sem valami nagy az összetartás, mindig mindenki fikázza a másikat, hogy ez nem, az nem jó, ez bszta el stb stb.. hogy őszinte legyek, kicsit irigyellek :)

2016. máj. 21. 02:10
 9/9 anonim válasza:
2016. máj. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!