Más is észrevette már, hogy amennyire széthúznak a magyarok itthon, annyira összetartanak külföldön?
Nem kell bemutatni, hogy mi megy itthon. Ott tesznek egymásnak keresztbe az emberek, ahol tudnak.
Na de külföld? Az egy másik világ: mindegy, hogy Románia, Szlovákia, Németország, Hollandia, Anglia vagy az USA, mindegy hogy kint él vagy csak nyaral, ha magyar akkor édes testvér. Még soha életemben nem láttam akkora összetartást, mint amekkorát a magyarok véghez tudnak vinni ha külföldön vannak. Mind személyes tapasztalat, illetve videók alapján. Érdemes megnézni, hogy a magyarok mennyire tartanak össze például a meccseken külföldön. Tök kulturáltan tudnak viselkedni, ugyanazok a focihuligánok, akik itthon a rendőröket dobálják, autókat és üzleteket rongálnak meg.
Számomra hihetetlen, hogy milyen kettősség uralkodik. Ez számomra azt bizonyítja, hogy a magyarok megtanulták, hogy csak saját magukra számíthatnak, elleben itthon már nem bíznak senkiben.
Hát ha külföldön vagyok én is sokkal jobban odafigyelek arra hogy ne szégyenítsem az országot.
Ez olyan mintha vendégségbe lennél :D
Illedelmes vagy stb.
Otthion akár a lábadat is felteszed az asztalra
Amúgy szerintem csapatban is ugyanez megy.
Ki akarjuk hozni a legtöbbet magunkból hogy ne ítéljenek el stb.
Én Felvidéken élek, még középiskolás vagyok, de ott is nagyon erős összetartóérő van közöttünk. Szinte mindig a legjobbak között vagyunk az eféle összetartás miatt.
Nem hagyjuk, hogy a szlovákok elnyomjanak minket, igenis kitartunk az anyanyelvünk, és a kultúránk mellett, hát kövezzenek meg érte, de akkor is a magyarok vagyunk, és leszük!
Sunshinedoll olyan jó válaszokat adsz.. egyszer lehet rád írok, kezdesz érdekelni :D + a válaszadási hasznossági százalékunk is ugyan annyi, ez biztos jelent valamit... ^^ (semmit)
uccsó, örülök, hogy ti legalább összetartatok :) nálunk ez csak a szűk baráti körben jellemző. ha már kevésbé szoros a kapcsolat, akarva akaratlanul klikkesedünk, konkrétan külön bandákra oszlunk szét :D a gyárban sem valami nagy az összetartás, mindig mindenki fikázza a másikat, hogy ez nem, az nem jó, ez bszta el stb stb.. hogy őszinte legyek, kicsit irigyellek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!