Hogyan győzzem le a "félelmemet", ha egyedül vagyok itthon?
Igazság szerint ez olyan félelem, ami minden miatt rettegésben tart :D
Rosszul leszek, és nem tud rajtam senki segíteni... vagy jön valaki betörő... vagy természetfeletti dolgok fognak történni :D vagy mit tudom én...
Tudom, hogy gyerekes, de ha tudom, hogy kb. 2 órát leszek egyedül itthon, még akkor is félek, nappal is, de főleg sötétedés után.
Nagyon-nagyon város a hasznos válaszokat! A figyelemelterelést ne ajánljátok, vagy ha igen, konkrétumokkal, mert eddig filmekkel, videókkal, stb-vel, nem jött össze :)
Köszönöm!!!
En falu vegeben lakom erdo szelen es szoktak jarni nalunk a kertbe szarvasok, ez ejszaka es mindig hallok reccseneseket, es mindig feltem hogy betorok vagy szellem. De apukam egyik este kiment lefotozni oket es megmutatta hogy nincs mitol felem:
Horror filmeket ne nagyon nézzél szerintem,mert paranoiás leszel.
Meg az is gond,hogy már 18 vagy és még mindig félsz egyedül,ez igy nincs rendben. :(
Olvass erröl, es az is segithet, ha szakemberhez fordulsz!
Ill. epp most olvastam, Bach elsösegely viragesszenciat is kiprobalhatod esetleg...
(Ha segit, erdemes atgondolni hosszabb tavon szemelyre szabott Bach esszencia összeallitasat. A joval dragabb Moksa csepp, ha vkinek van ilyen a környezetedben, allitolag hasonlo hatasu, ha par cseppet kapsz kiprobalasra egyedüllet elött.) Ami uj, szokatlan, attol valo felelem egy bizonyos fokig termeszetes is lehet, nyilvan a merteke nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!