Mit csinálhatnék még egyedül itthon?
Sziasztok. Egy 16 éves fiú vagyok. Mit tudnék csinálni itthon egyedül amikor nincsen munka? Nincsenek barátaim, sosem voltak és egész nap itthon fekszem az ágyban és telefonozok.
Ez ment tavaly előtti, tavalyi, a mostani nyáron is és gondolom a következő is ilyen lesz. Csak létezem a 4 fal között..Lány kezét sem fogtam meg soha.
Egyszer sem voltam házibuliban vagy buliban.
Na, de itthon mit tudnék még csinálni? Gépezni nem szeretek,több ötletem nincs mit rakjak össze, rajzolni próbáltam, de nem volt az igazi :D, Play áruházban semmi érdekes, macskák elvannak a hugommal,bicikli szervízben,netes ismerősök buliznak,nincs több történelmi könyvem amibe belekezdhetek.
Unatkozom. :/ Mi csinálhatnék még?
Akartam írni, hogy tanulj meg programozni, de mint látom, nálad a gépezés kilőve.
Az első javaslatom: olvass. Akár még a könyvtárba is elmehetsz. Ha a szórakoztató irodalom érdekel, akkor azt, de biztos van olyan szakterület, aminek a szakirodalmát szívesen tanulmányozod. :) Így nem csak lekötöd magad, de gyakorlatilag tanulsz is. (Sőt, bár csak óvatosan ezzel, de a könyvtárban még akár ismerkedni is lehet.)
Aztán nekiállhatsz sportolni. Nem muszáj szervezett keretek között edzésekre járnod, ha mondjuk futni vagy biciklizni akarsz, ahhoz be sem kell iratkoznod sehová. (A bringád meg gondolom, nem lesz örökké a szervízben.)
Vagy ha úgy van, tévézz.
De még van egy halom elfoglaltság, amit lehet művelni.
Köszönöm:)
Idegen nyelv jó ötlet, de az angol is nehezen megy, még azt is tanulom.
Könyvtárba nem járok mert itt csak ilyen lepukkant van, oda meg nem szivesen mennék..
A biciklim holnap lesz kész (remélem) és utána megyek 80km-ert (többet is mennék ha nem ütköznék autópályákba.
Ismerkedni nem szoktam mert nem tudok (pedig szeretnék) még baráti szinten sem.. Nincs mit mondanom, túl komoly leszek és inkább elkerülöm azokat a helyzeteket mikor beszélni kellene.
A suli nemsoká jön tudom, de olyan rossz érzés hogy majdnem 4 nyaramat feküdtem át....olyan nyomasztó :(
Vágyom lányokra (nagyon vágyom) és bulikra meg társaságra, de engem sehova nem hívtak régen és inkább úgy döntöttem inkább egyedül leszek ezért mostmár nem is merek senki felé nyitni..
Főleg nem lány felé... Az lenne a furcsa.... Pedig szeretnék lányokkal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!