Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mas munkanelkuli is haszontala...

Mas munkanelkuli is haszontalan senkihazinak erzi magat vagy csak én?

Figyelt kérdés
de az a baj hogy annyibol szeretek munkanelkuli lenni hogy nincs idegeskedes nem kell mennem harom muszakba nincs csesztetes basogatas igy viszont utalom magam mert a normalis emberek dolgoznak nem a segelyt varjak, viszont normalis munkahelyet ugyse talalok meg szakmam sincs. mit tanacsoltok remenykedek hatha elut egy busz vagy valami ugy utalom magam

2016. júl. 21. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tanulhatnál valamit a munkanélküliséged alatt, hogy legközelebb ne olyan munkád legyen, amit utálsz csinálni. Azért meg ne utáld magad, hogy most segélyen vagy. Amíg dolgoztál, a béredből járulékot vontak azért, hogy legyen pénz a munkanélkülieket támogatni. Most azt kapod vissza, amit befizettél.
2016. júl. 21. 14:32
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Én akkor éreztem hasonlóan amikor dolgoztam. De még a környezetem is úgy érezte hogy elvesztegetem életemet ahogy fogalmazták "cselédkedésre", vagyis idegen munkahelyen dolgozok a hazai silány bérekért, más tulajdonában lévő helyen ami nem is lesz az enyém soha.

Aztán felmondtam és a szüleim háztáji gazdaságában tevékenykedtem, úgy éreztem mint ha az év 365 napja nyaralás lenne. Közben két találmányom is született, arról nem is beszélve hogy volt időm a saját életem építeni és volt időm mindenre. És így éreztem magam maximálisan hasznosnak és embernek. Arról nem is beszélve hogy az idegen munkahelyek "kötelező tartozékai", a másokat csesztető emberek nem tudták leszívni energiámat és időmet hanem tényleg hatékonyan tevékenykedhettem a saját otthonomban. Aztán utazgatás közben tapasztaltam hogy a fejlett országokban sokan így csinálják ahogy én, vagyis hogy otthon vagy a saját tulajdonukban van a munkahelyük.

2016. júl. 21. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még ilyen helyzetben, de képezned kellene magadat.
2016. júl. 21. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

nem! Örömmel vagyok itthon. Legalább tudok melózni a vállalkozásomon.

Persze ha ülsz otthon a sarokban és nézed a falat + várod a csodáz, az őrjítő lehet...

2016. júl. 21. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
# 4, Tehát neked a munkanélküli egyenlő a vállalkozóval. Érdekes logikád van.
2016. júl. 21. 14:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van munkám, de keveslem amit keresek. Egy kicsit én is haszontalannak érzem magam.
2016. júl. 21. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Találd fel magadat. A legegyszerűbb az adok-veszek. Vegyél dolgokat és add el haszonnal az interneten. Lehet, hogy sikeres vállalkozást építhetsz belőle. Ezt azonnal elkezdheted.

Közben képezheted magad, járhatsz tanfolyamra, tanulhatsz nyelvet, stb.

2016. júl. 21. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 nekem a munkanélküliség egyenlő a lehetőségekkel.

Lehet otthon ülni és sajnáltatni magad, hogy egyik cég se alkalmaz minimálbérért 3 műszakban, meg hogy milyen sz@r az ország.

Meg lehet tanulni, fejleszteni magad, vállalkozást építeni.. Ha internetre van pénzed, ott kb mindent elérsz ingyen ami ezekhez kell!

Meló mellett kb 1 éve alig tudtam előre lépni a vállalkozásomban, mivel este mikor hulla fáradtan hazajöttem semmi energiám nem maradt rá, inkább mentem aludni. Most az elmúlt 1 évi melót megcsináltam alig 1,5 hét alatt. Még pár hét és bevételem is lesz, aztán legalább nem kell visszamennem trógerkedni 3 műszakba minimálbérért.

Ja és meló mellett még tanulásra + szórakozásra is jut időm ami eddig munka mellett teljesen kimaradt az életemből.

Persze rinyálni meg kifogásokat keresni, másokat okolni, mástól várni a megoldást az a legegyszerűbb.

2016. júl. 21. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
# 8, Mindennel egyetértek ebben, csak nem értem hogy miért tartod magadat munkanélkülinek. Nem csak az alkalmazott dolgozik. Akkor apukám munkanélküli mert vállalkozása van évek óta vagy mindenki akinek vállalkozása van? Teljesen jókat írtál és szinte mindenben egyetértek kivéve hogy neked nem munka egy vállalkozás vezetése. Nagyon kemény munka és sok felelősséggel jár.
2016. júl. 21. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tanulsz? Miért nem csinálsz munkát magadnak? Én pl gitározni tanítottam gyerekeket meg angolt is tanítottam néha, ami szórakozás volt nekem és kb havi 200-250ezret kerestem vele kevés munkával. Végzettség nélkül. Te is csak értesz valamihez... ha nem akkor meg kezdj már el valamit ne magadat sajnáld.
2016. júl. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!