Mas munkanelkuli is haszontalan senkihazinak erzi magat vagy csak én?
Én akkor éreztem hasonlóan amikor dolgoztam. De még a környezetem is úgy érezte hogy elvesztegetem életemet ahogy fogalmazták "cselédkedésre", vagyis idegen munkahelyen dolgozok a hazai silány bérekért, más tulajdonában lévő helyen ami nem is lesz az enyém soha.
Aztán felmondtam és a szüleim háztáji gazdaságában tevékenykedtem, úgy éreztem mint ha az év 365 napja nyaralás lenne. Közben két találmányom is született, arról nem is beszélve hogy volt időm a saját életem építeni és volt időm mindenre. És így éreztem magam maximálisan hasznosnak és embernek. Arról nem is beszélve hogy az idegen munkahelyek "kötelező tartozékai", a másokat csesztető emberek nem tudták leszívni energiámat és időmet hanem tényleg hatékonyan tevékenykedhettem a saját otthonomban. Aztán utazgatás közben tapasztaltam hogy a fejlett országokban sokan így csinálják ahogy én, vagyis hogy otthon vagy a saját tulajdonukban van a munkahelyük.
nem! Örömmel vagyok itthon. Legalább tudok melózni a vállalkozásomon.
Persze ha ülsz otthon a sarokban és nézed a falat + várod a csodáz, az őrjítő lehet...
Találd fel magadat. A legegyszerűbb az adok-veszek. Vegyél dolgokat és add el haszonnal az interneten. Lehet, hogy sikeres vállalkozást építhetsz belőle. Ezt azonnal elkezdheted.
Közben képezheted magad, járhatsz tanfolyamra, tanulhatsz nyelvet, stb.
#5 nekem a munkanélküliség egyenlő a lehetőségekkel.
Lehet otthon ülni és sajnáltatni magad, hogy egyik cég se alkalmaz minimálbérért 3 műszakban, meg hogy milyen sz@r az ország.
Meg lehet tanulni, fejleszteni magad, vállalkozást építeni.. Ha internetre van pénzed, ott kb mindent elérsz ingyen ami ezekhez kell!
Meló mellett kb 1 éve alig tudtam előre lépni a vállalkozásomban, mivel este mikor hulla fáradtan hazajöttem semmi energiám nem maradt rá, inkább mentem aludni. Most az elmúlt 1 évi melót megcsináltam alig 1,5 hét alatt. Még pár hét és bevételem is lesz, aztán legalább nem kell visszamennem trógerkedni 3 műszakba minimálbérért.
Ja és meló mellett még tanulásra + szórakozásra is jut időm ami eddig munka mellett teljesen kimaradt az életemből.
Persze rinyálni meg kifogásokat keresni, másokat okolni, mástól várni a megoldást az a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!