Lehet, hogy sosem fogok felnőni?
Alapvetően érett gondolkodású embernek tartom magam de képtelen vagyok elszakadni néhány gyerekkori szokástól, dologtól.
Néha gyerekként viselkedem de azért tudom, hogy mikor lehet és mikor nem, na meg kik előtt. Valahogy nem érdekelnek a felnőttes dolgok, én nem szeretnék felnőtt lenni. Soha nem is akartam. Például amíg az ismerőseim nézik a felnőtteknek való cuccokat a boltban, addig én leragadok a játékoknál, csillogó tollaknál, színezőknél... van amikor elmegyek a játék részlegre csak úgy szétnézni és kipróbálni azt amit ki lehet. Ha turiba megyek valamelyik barátnőmmel (többnyire velem egyidősek) akkor ők nézik a ruhákat én meg a plüssöket, játékokat. És néha veszek is. Sajnos legtöbbjük egy bőröndben vagy ágyneműtartóban végzi, de azért kedvesek és szeretem őket. Vannak amiket elrendezgetek és időnként megcsodálom őket.
Szeretek játszani, ha ismerős gyerekeivel "kell" játszanom, néha azt érzem, hogy jobban élvezem mint a gyerek. De van amikor itthon legózom. Néha letöltök pár mesét amiket gyerekkoromban szerettem és megnézem őket ezredjére is. Esténként a mesecsatornán szoktam elaludni, a Kiwi tv-n egész normális mesék mennek :D az újakat nem szeretem.
Van, hogy a neten is meséket olvasok. Főleg tanulságos meséket.
Van barátom már lassan 4 éve, ő idősebb nálam de hozzám hasonlóan ő is szereti az ilyesmit. Ha együtt alszunk akkor mesére fekszünk, mesére kelünk. Szeretnék gyerekeket és talán ebből a szempontból nagyon is előnyös, hogy ilyen vagyok. Néha azt gondolom, hogy tutira őrült vagyok, de valójában meg nem mert idegenek előtt nem viselkedek így. Tudják, hogy milyen vagyok de azért nem esek túlzásokba olyankor.
Van közöttetek olyan aki hasonlóan működik? Normális ez? :D
21/L
butaság azt gondolni, ha felnősz akkor többé nem lehetsz olyan, mint egy gyerek...igenis benned van a gyerek, a tánc, a nevetés...ha kiölöd magadból akkor egy besavanyodott életunt idióta leszel, aki elfelejti mi is a játék és az igazi szabadság...
tudnod kell mikor hogyan viselkedj, de a benned élő gyereket is táplálnod kell, van akinek kevésbé van erre szüksége, másnak jobban...
24F
szerintem is pont ez az ideális, én is hasonló vagyok.
múltkor megkaptam egy ismerősömtől, hogy gyerekes vagyok és hogy ő azért nem bír, mert hogy sose növök fel és ez nem normális.
ennek ellenére ő például pontosan az ellenkező, rossz irányban csinálja a dolgokat. ő is már 23 éves csaj, de képtelen elmenni a postára, okmányirodába, ilyen helyekre az anyja nélkül...viszont inni meg eljár, mert úgy gondolja, hogy ez a fiatal felnőttként viselkedés...:D azt nem bírom róla elképzelni, hogy valaha önállóan fog dolgozni, most diplomázik, de a szakdolgozatát is 99%-ban legjobb barátnője szerkesztette, írta meg...kíváncsi leszek, hogy védi majd meg :D
hát szóval ameddig valaki akkor, amikor komolyan kell viselkedni, akkor úgy viselkedik, teljesen lényegtelen, hogy "szabadidőben" milyen hóbortjai vannak, ahogyan előttem is írják, ha nem így lenne, akkor az csak egy besavanyodott valaki lesz, aki hiába próbálja élvezni az életet különböző "divatos" dolgok próbálgatásával, a megfelelési kényszer miatt nem fog menni.
Igen, én is hasonló gondokkal "küszködök" :D
Bár ahogy látom, te tényleg inkább a kisgyerekkorodat éled még mindig, én pedig sokkal inkább a tinédzserkornál ragadtam le. Most élem a lázadó korszakom :D
Mondjuk én tudom magamról, hogy ez attól van, mert a valódi tinikoromban kissé elnyomott voltam, nem igazán akadtak rendes barátaim, és se otthon, se a suliban nem nagyon hagytak kibontakozni.
Most viszont, hogy nagyjából rendbe szedtem az életemet, próbálok utólag bepótolni minél több mindent, ami akkor kimaradt :)
A felnőttek is szoktak játszani, mesét nézni.
Nem találkoztam még olyan felnőttel, aki nem játszana néha. Lehet, hogy nem plüssökkel játszik, de akkor helyette kártyázik vagy videójátékozik vagy billiárdozik vagy akármi. Azok is játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!