Miért van az, hogy ha egy gyereket megütnek, akkor az "egy két pofon kell", de ha egy nőt, aki gyengébb szintén, akkor már rikácsol a média? Meg letöltendőt kérnek? 19L
Egyetértek.
Az erőszak az erőszak, az önvédelmen (vagy mások megvédésén) kívül minden esetben elítélendő, és nincs neme, se kora.
Teljesen igazad van előző, és ó még mennyi minden mást is elkövetnek. Csak egyetlen példát mutatok nektek, hogy miféle ganaj "emberekké" válhatnak, ha a megfelelő időben nem csattan el az az 1-2 atyai jellegű pofonka.. Akkor lesznek belőlük ilyen felnőttek, mint ennek a kérdezője és az első válaszolója.
Tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
A fene sem tudja ezt külsőleg megítélni.
Mert a minap én is láttam egy ilyen esetet.
Unokatesóm felesége bekattant és egész nap szidta,gyalázta,provokálta unokatesómat a gyerekük előtt és az sem zavarta,hogy én ott vagyok.
Unokatesóm csak annyit mondott,hogy lényszíves ne a gyerek előtt.
Ez volt az olaj a tűzre,annál jobban nyomta,sőt felbátorodott,mert a gyerek a gyenge pont,olyankor unokatesóm biztos nem szól vissza,hogy a gyerek ne lásson haljon veszekedést.Én meg csak ültem kukán és néha csóváltam a fejem.
Aztán a gyerek lefeküdt,a felesége akkor is tovább nyomta de itt már elszakadt a húr olyan lealázó stílusban gyalázta és a bátyó lekevert egy olyat a nőnek,hogy csöndben maradt végre.
Soha nem gondoltam egyébként,hogy egyet fogok érteni egy nő megütésével,de egy nő aki direkt a gyereket használja fel villámhárítónak és képes 8 órán keresztül provokálni a férjét,azt kell írnom hogy megérdemli.
# 2
Azért ne állítsuk már azt hogy egy kamaszt nem lehet felnevelni csak pofonokkal.
"Szerintem felnőtt férfiként nőt meg gyereket megütni ugyan az a kategória."
Sőt, felnőtt nőként férfit is. Az erőszak nem elfogadható, teljesen mindegy, hogy gyerekről, nőről vagy férfiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!