Miért nézhettek h@lyén rám az eladók és a mögöttem állók a media marktban?
A minap vásároltam a mediamarktban egy új egérpadot mivel az előző széthullott, és amikor vittem a kasszához és letettem szinte mindenki olyan h@lyén nézett rám,de a legjobban az eladó. Miért lehetett ez ?
(Professzionális Gamer vagyok és csak minőségi dolgokat veszek a gépemhez) mellesleg ezt az egérpadot vettem a számit valamit:
13k ért veszel egy egérpadot, akkor ne is csodálkozz rá. Az eladónak ennyi a havi fizujának a 10%a.
Én is hülyén néztem volna rád.
az ára miatt.
egérpadod ilyen ezresért szokás venni.
1-mert a médiamárkba vásárolsz
2-jól lehúztak a fosadékért kiadtál 13e.
3-lehet a fejed is olyan hülyén néz ki mint ez a történet
Jaj, hagyjuk már.. a legtöbb cucc sokkal drágább a mediamarkt-ben mint online, vagy máshol.
Ha valóban így néztek rád, mint ahogy írtad, akkor nem sok joguk volt rá tekintettel, hogy ők is vettek valamit, ha már a vásárlószalag mellett álltak..
Például az extreme digitalnél 3,2k Ft-tal olcsóbban kaptad volna meg -ingyenes szállítással-. De a Mediamarkt előnye, hogy nem kell várni a futárszolgálatra, ami általában munkanap szállít, hanem bemész és megvásárolod.
A legtöbb kommentelő pedig csak ujjal mutogat, pedig lemerem fogadni, hogy ők is vettek már valamilyen túlárazott terméket -vagy esetleg szimplán drágát-. Egy gamernek számít, hogy milyen az egérpadja, az egere, a billentyűzete, ez határozza meg a játék élményt. Gondolom nektek más a fontos, pl cipő, telefon, ruha.. Nem kell azonnal mást fikázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!