Miért nézhettek h@lyén rám az eladók és a mögöttem állók a media marktban?
Figyelt kérdés
A minap vásároltam a mediamarktban egy új egérpadot mivel az előző széthullott, és amikor vittem a kasszához és letettem szinte mindenki olyan h@lyén nézett rám,de a legjobban az eladó. Miért lehetett ez ?
(Professzionális Gamer vagyok és csak minőségi dolgokat veszek a gépemhez) mellesleg ezt az egérpadot vettem a számit valamit:
2016. dec. 7. 20:47
12/15 anonim válasza:
"Professzionális Gamer vagyok"
Mi? Neked az a szakmád? Azért fizetnek hogy te videojátékokkal játssz? Vagy nem értem.
13/15 anonim válasza:
Most terjed face-en és instán ez az új őrület, hogy akinek nagyon kicsi a fäsza, az lefotózza egy pont ilyen egérpadon és kirakja a netre. Szerintem azt hitték, hogy te is ezt fogod csinálni.
14/15 anonim válasza:
katasztrófa... legközelebb rendeld házhoz!
15/15 Norman Bates válasza:
Nekem ugy jott le, hogy csak dicsekedni szeretnel milyen tehetos vagy...
Szanalom, most en is irjak ki kerdest, hogy hulyen neztek reggel a buzon mert iphone 6 ot nyomtam vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!