Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézhettek h@lyén rám az...

Miért nézhettek h@lyén rám az eladók és a mögöttem állók a media marktban?

Figyelt kérdés

A minap vásároltam a mediamarktban egy új egérpadot mivel az előző széthullott, és amikor vittem a kasszához és letettem szinte mindenki olyan h@lyén nézett rám,de a legjobban az eladó. Miért lehetett ez ?

(Professzionális Gamer vagyok és csak minőségi dolgokat veszek a gépemhez) mellesleg ezt az egérpadot vettem a számit valamit:

[link]

2016. dec. 7. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó előtti jól mondja
2016. dec. 7. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

"Professzionális Gamer vagyok"

Mi? Neked az a szakmád? Azért fizetnek hogy te videojátékokkal játssz? Vagy nem értem.

2016. dec. 7. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Most terjed face-en és instán ez az új őrület, hogy akinek nagyon kicsi a fäsza, az lefotózza egy pont ilyen egérpadon és kirakja a netre. Szerintem azt hitték, hogy te is ezt fogod csinálni.
2016. dec. 7. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
katasztrófa... legközelebb rendeld házhoz!
2016. dec. 8. 03:54
 15/15 Norman Bates ***** válasza:
100%

Nekem ugy jott le, hogy csak dicsekedni szeretnel milyen tehetos vagy...

Szanalom, most en is irjak ki kerdest, hogy hulyen neztek reggel a buzon mert iphone 6 ot nyomtam vagy mi?

2016. dec. 9. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!