Lehet egy visszafogott, introvertált lányból sikeres nő?
És ha igen, hogyan?
Nem külsőségekre gondolok elsősorban, hanem belső változtatásokra.
Gondolom, az önbizalom lehet a kulcs, de feltétlen rámenősnek, törtetőnek kell lenni? Nagyon idegen tőlem az ilyesmi, de a környezetemben általában ők jutnak előre hamarabb, és én is szeretnék előre mozdulni végre.
Persze hogy lehet. Saját magadat ne tagadd meg, tehát teljes átalakulásban ne gondolkozz, fölösleges.
A határozottságot kell gyakorolni, de túlzásba ne vidd. A nyilvánvaló törtetés nem fog olyan eredményt hozni, amilyent te szeretnél. Ha látsz a környezetedben olyanokat, akiket követendőnek látsz (elérik a céljaikat, nem ellenszenvesek stb.), tőlük vegyél példát, akár nő, akár férfi az illető.
És persze életkorfüggő is, de akik iskolában a visszafogottak, azok általában későn érőek és később jól ki tudbnak bontakozni.
Mindennek a titka a pozitív, vidám gondolkodás.
Szinte semmi másra nem vevők az emberek, ha ilyen vagy, tehetsz bármit, az jó lesz.
Elég sok vezetőt, főnököt ismertem, nagyon népszerű, pozitív emberek. Persze igen, valószínű a népszerűségük is már javítanak rajtuk, meg a sikerélményeik. Mintha már a fellegekben járnának.
Sajnos nem tudom, honnan indultak, és akkor milyenek voltak, de a jelenlegi jellemük miatt halmozódik a népszerűségük.
Amúgy meg, nézd meg a színésznőket, és mintha a legnépszerűbbek, legfoglalkoztatottabbak szinte mind kedves, visszafogott, szerények.
Pl Dakota Fanning, Natalie Portman, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!