Miért nem találkozom introvertált emberekkel sehol?
Nagyon szeretnék megismerni hozzám hasonlóan befelé forduló, mások szerint "magának való" embereket, de akárhová kerülök, nem kerül ilyen ember a közelembe...Az iskolában, munkahelyen is képtelen voltam beilleszkedni rendesen a társaságba, valahogy mindenki olyan közvetlen, én meg egy épkézláb mondatot nem tudok kinyögni egy idegennek. :D
21/L
logika... azért mert ők is bezárkóznak.
Az ilyen emberek inkább érzik jól magukat magukban, mint társaságban. Neten több szerencséd lesz.
Nincs senkinek a homlokára írva hogy introvertált. Én magánemberként az vagyok. Sok időt töltök egyedül, igénylem hogy minden nap lehessek egyedül, nem járok el sokat.. De ez nem jelenti azt hogy a munkahelyemen ülök a sarokban és bámulom a falat. Ott igyekszem a közösség tagja lenni, beszélgetek a munkatársakkal a szünetekben, elbohóckodom velük. Csapatban dolgozom, ezért ez fontos.
23F
Jelentkezem:D
Ráadásul nem vagyok se bulizós se semmi.
Általában otthon kockulok(mmorpg-kel) ès ennyi:D Miután hazaesek este meló után xD
23N
Én is introvertált vagyok, és én is így vagyok vele, mint te.
19/L
Ahogy jön a jó idő, egyre többen lesznek a szabadban, parkokban. Én is introvertált vagyok, szívesen maradok a négy fal közt, de a jó idő engem is kicsalogat a csigaházamból. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!