Miért nem találkozom introvertált emberekkel sehol?
Nagyon szeretnék megismerni hozzám hasonlóan befelé forduló, mások szerint "magának való" embereket, de akárhová kerülök, nem kerül ilyen ember a közelembe...Az iskolában, munkahelyen is képtelen voltam beilleszkedni rendesen a társaságba, valahogy mindenki olyan közvetlen, én meg egy épkézláb mondatot nem tudok kinyögni egy idegennek. :D
21/L
Én úgy látom, hogy az introvertáltak között is ritka, aki elhúzódik a társaságtól. Én pont ilyen vagyok, de azok a kollégáim akik szintén csendesek, inkább odaállnak a többiek közé, minthogy maguk legyenek. Bizonyára nem annyira hardcore-intrók, mint én, meg aztán szerintem az is benne van, hogy ők velem ellentétben próbálnak megfelelni a társadalmi normáknak.
35F
Én már nem próbálok megfelelni senkinek, nincs kedvem jópofizni meg üres dolgokról beszélni, de van hogy belekényszerülök ilyen helyzetekbe, és kínosan érzem magam.. félig idegen vagy idegen emberekkel számomra olyan beszélgetni, mintha vizsgáznék, rendesen ideges leszek, hogy jót mondok-e, mit mondjak, valamit csak kellene válaszolni :/
A teszt szerint INFJ vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!