Lehetséges, hogy valaki úgy születik, igen.
Személy szerint mindig nagyon jókedvű, életvidám, barátságos voltam gyerekként. Mindig kerestem hol tehetek jót, vagy jött amikor lehetőségem volt rá és próbáltam (baráton is!) segíteni amit szinte mindig le se sz..tak. Idővel sokat csalódtam az emberekben, 2-3 családtagomon kívül pár ismerős, haver van akikkel jó társaságot alkotunk, de értük sem tenném tűzbe a kezem. Nálam ez így alakult ki. Jelenleg is nagyon sok s...fej vesz körül, és igen, inkább vagyok egyedül, magányomban, minthogy egy szót is beszéljek velük.
Rájöttem, hogy ha máson nem tudok segíteni (mert nem is akarják), majd segítek magamon, alakítom az életem. Hisz magamért élek, nem másért és már nem érdekel senki.
ilyenné formálja őket a társadalom.
senki se születik visszahúzódóvá, embergyűlölővé.. ezek mind felvett dolgok amik évek alatt alakulnak ki.
Gyerekkent voltak barataim,iskolaban is.Aztan erettsegi ota szetszeledtunk...elkoptak.
Azota nem sikerult baratot szerezni,de nem is hianyzik,elvagyok a ferjemmel,csaladommal.
Munkahelyen emberekkel dolgozom,sok kollegam van,de ennyi eleg is beloluk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!