Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire gáz ez a...

Szerintetek mennyire gáz ez a srác?

Figyelt kérdés

Úgy körülbelül 8 éve jártam a könyvtárba internetezni, mert nem volt itthon internetem. Láttam egy srácot ott, rengetegszer járt oda internetezni. Akkor volt körülbelül 20 éves. Utána lett internet itthon, már nem jártam a könyvtárba.

Körülbelül 8 évig nem láttam, aztán most meg megyek a városban és azt látom, hogy az utcát söpri, egyébként a srác nem roma. Ott söpör az utcán, többször is láttam. Facebookon utánanéztem, van egy közös ismerősünk.

Facebookon olyan kép van róla kint, amin abban a ruhában, amiben az utcánt sepri. A képről látszik, hogy teljesen büszke erre a karrierre. Szerintetek mennyire gáz a srác?

2017. márc. 21. 09:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Tetejében van elég öníróniája, jó fej csávó lehet, és elégedett az életével, egyben van a gyerek.
2017. márc. 21. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, nem gáz... azért egyikőtöknek sem volt és sosem lesz utcaseprő haverja, partere meg pláne nem, de nem gáz. Álszentek.
2017. márc. 21. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Miért lenne gáz?

Van munkája, amit tisztességesen elvégez. Tisztességes, becsületes életet él. Ezt miért kéne szégyellni?

Ja, mert nem valami flancos karrierszakmája lett, hanem "csak egy utcaseprő"? És??

Ha pedig boldog, akkor valamit nagyon jól csinál.

2017. márc. 21. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#12:

egy középiskola barátommal egyszer találkoztam MUNKA UTÁN!

én irodában dolgozom: farmer + ing

ő akkor fűkaszálással foglalkozott, zöld kantáros nadrág (póló nélkül)

ő hozta fel, hogy szerinte hogy nézhetünk ki kívülről de úgy mondta mintha lenézné magát, mert ő "csak egy melós"...

elmondom neked, baromi rosszul esett, hogy ez alapján ítélte meg magát...

nem egy étterembe ültünk be, csak egy kocsma volt...sokan ülnek be oda munkás ruhában...

neki az öltözékünk különbsége volt a gondja...nekem eszembe sem jutott, hogy attól, mert ilyen ruhában van, ő kevesebb lenne vagy rosszabb lenne nálam...

emberileg rendes srác

24F

2017. márc. 21. 11:21
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Inkább te vagy a szánalmas kérdező. A hozzád hasonló mások életével foglalkozó, azokat elítélő férgek sokkal kártékonyabb és haszontalanabb emberek a társadalomban mint azok akik becsülettel élnek egy egyszerűbb életet.
2017. márc. 21. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez te vagy kérdező...nagyon olyannak tűnik a kérdés, mint amikor kiírják, hogy xy miért gáz, aztán teljesen normális tulajdonságokat, dolgokat írnak róla. Nem bántásból írom. Visszajelzés miatt kell gondolom.
2017. márc. 21. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!