Szerintetek mennyire gáz ez a srác?
Úgy körülbelül 8 éve jártam a könyvtárba internetezni, mert nem volt itthon internetem. Láttam egy srácot ott, rengetegszer járt oda internetezni. Akkor volt körülbelül 20 éves. Utána lett internet itthon, már nem jártam a könyvtárba.
Körülbelül 8 évig nem láttam, aztán most meg megyek a városban és azt látom, hogy az utcát söpri, egyébként a srác nem roma. Ott söpör az utcán, többször is láttam. Facebookon utánanéztem, van egy közös ismerősünk.
Facebookon olyan kép van róla kint, amin abban a ruhában, amiben az utcánt sepri. A képről látszik, hogy teljesen büszke erre a karrierre. Szerintetek mennyire gáz a srác?
Miért lenne gáz?
Van munkája, amit tisztességesen elvégez. Tisztességes, becsületes életet él. Ezt miért kéne szégyellni?
Ja, mert nem valami flancos karrierszakmája lett, hanem "csak egy utcaseprő"? És??
Ha pedig boldog, akkor valamit nagyon jól csinál.
#12:
egy középiskola barátommal egyszer találkoztam MUNKA UTÁN!
én irodában dolgozom: farmer + ing
ő akkor fűkaszálással foglalkozott, zöld kantáros nadrág (póló nélkül)
ő hozta fel, hogy szerinte hogy nézhetünk ki kívülről de úgy mondta mintha lenézné magát, mert ő "csak egy melós"...
elmondom neked, baromi rosszul esett, hogy ez alapján ítélte meg magát...
nem egy étterembe ültünk be, csak egy kocsma volt...sokan ülnek be oda munkás ruhában...
neki az öltözékünk különbsége volt a gondja...nekem eszembe sem jutott, hogy attól, mert ilyen ruhában van, ő kevesebb lenne vagy rosszabb lenne nálam...
emberileg rendes srác
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!