Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek beképzelt ez a srác?

Szerintetek beképzelt ez a srác?

Figyelt kérdés

Egy ismert koncert turnéban lépett fel 2 éve, és amikor Budapesten összefutottam vele, akkor nem volt valami kedves. Inkább flegma. Beszéltem hozzá angolul, de egy mukkot sem értett. Megkérdeztem tőle, hogy ,,Do you speak English?" és így megvonta a vállát. Gondoltam: ez bolond.

Egyébként 25 éves.

Buenos Airesben él.

Beképzelt? Vagy mi a véleményetek róla? Kérlek mondjátok el, amit gondoltok.

LINK: [link]

Ez pedig az adatlapja: [link]

A kedves válaszokat előre is köszönöm!

2017. márc. 10. 20:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

Nem ismerem.

De jól néz ki, szívesen néznék ki így.

2017. márc. 10. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
eleg buzerans beutese van, de attol meg lehetne normalis.
2017. márc. 10. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
A dél-amerikaiak többsége ilyen, eléggé fellengzősek. Kb úgy viselkednek a való életben is mint a szappanoperákban.
2017. márc. 10. 21:19
 4/17 A kérdező kommentje:

Jaaa szerintem is homokos. Olyan mozdulatai voltak a koncerten is. Hallod kedves első?! Egy az, hogy marha idétlen feje van és ha elmész egy profi fotóshoz, az is lefényképez téged így de még jobban is. Kapsz sminket is, meg a hajadat is megcsinálják. És ne akarj úgy kinézni, mint más. De nézd meg a többi képet is. Azokon nagyon béna.

Na szóval visszatérve. A Violetta LIVE koncerten volt táncos és nem egy nagy szám a gyerek. És mondom: nem tud angolul! Ember az ilyen? Ráadásul, úgy, hogy 25 éves és ,,híres"... Hogy nem lehet beszélni angolul... chh..

2017. márc. 10. 21:19
 5/17 anonim ***** válasza:

4

Hidd el, hogy engem nem tudnának úgy lefotózni. :D

2017. márc. 10. 23:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Hm... Te tudod.
2017. márc. 10. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem beképzelt. Igazából, egy átlagos, ilyen kategóriájú srác is az esetek többségében elvan szállva magától. Ha erre jön még egy kis sztárság és csillogás, akkor meg főleg.
2017. márc. 11. 00:53
 8/17 A kérdező kommentje:
De nem értem azt, hogy ha egy ilyen takony kölök beképzet, akkor egy az, hogy mire? A másik meg az, hogy az ilyet nem veri össze senki? Mert én addig ütöttem volna legszívesebben, amíg mozog. Valóban nagyon bekézelt.
2017. márc. 11. 01:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Igazából, bármire beképzelt lehet. Gyakorlatilag előtte hever a világ. Fiatal és már sok pénze van és egy csomó csajt megkaphat.

Ha nincs valaki mögött semmi, akkor megverik. Mögötte akkora pénz van, ami miatt nem éri meg senkinek, hogy börtönbe kerüljön, a jó ügyvédek miatt.

2017. márc. 11. 01:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Tényleeeg.... Erre nem is gondoltam.
2017. márc. 11. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!