Szerintetek mennyire gáz ez a srác?
Úgy körülbelül 8 éve jártam a könyvtárba internetezni, mert nem volt itthon internetem. Láttam egy srácot ott, rengetegszer járt oda internetezni. Akkor volt körülbelül 20 éves. Utána lett internet itthon, már nem jártam a könyvtárba.
Körülbelül 8 évig nem láttam, aztán most meg megyek a városban és azt látom, hogy az utcát söpri, egyébként a srác nem roma. Ott söpör az utcán, többször is láttam. Facebookon utánanéztem, van egy közös ismerősünk.
Facebookon olyan kép van róla kint, amin abban a ruhában, amiben az utcánt sepri. A képről látszik, hogy teljesen büszke erre a karrierre. Szerintetek mennyire gáz a srác?
én annak is tudok örülni, hogy süt a nap, persze vannak vágyaim, álmaim és teszek is értük...
de ha a srác így boldog, akkor mi a gond ezzel?
ahogy látom nem sokat tudsz a srácról, szóval ki tudja milyen a gondolkodása...
24F
Nem "gáz".
Semmilyen becsületes és tisztességgel végzett munka nem gáz.
Akkor ismét: semmilyen becsületes, tisztességgel végzett munka nem gáz. Miért szégyellné?
A gáz az, hogy felteszel egy ilyen kérdést. Igenis büszke lehet rá, hogy rendben tartja a környéket.
Honnan tudod, hogy nem e azért internetezett a könyvtárban mert nem akart/mert hazamenni, ki tudja milyen otthona, csaladja van. Semmit nem tudsz a hátteréről...
Tegye ki profilképnek, valószínűleg büszke a munkájára és szereti, amit manapság nem sok ember mondhat el magáról...
Kérlek, Te pedig ne légy felszines...
Várom a lepontozást!!
24/L
#6:
kifejtenéd, hogy szerinted ez miért gáz?
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!