Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha utál a...

Mit csináljak, ha utál a srác, de én szeretem?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos lány vagyok. Olyan szeptember elején elkezdtem egy hetedikes fiúval beszélgetni. Amikor már tényleg tök jóba voltunk, elkezdtünk találkozgatni. Ha jól emlékszem, először csak ketten mentünk együtt suliba,azután jött a legjobb barátja is, aki Bevallom, nagyon megtetszett. De amikor először láttam, csak szimpatikus volt.

Ez a fiú (a legjobb barátja a legelsőnek, remélem így érthetőxd) nem a legszebb teremtés, de nekem annyira tetszik, főleg a belsője.

Na, mi elmentünk egy péntek délután biciklizni. Természetesen (nevezzük Zoli) Zoli legjobb barátja is jött.

Akkor én beleszerettem.

De hetek múlva én összevesztek Zolival, ezért a barátjával sem tudtam találkozni, max szünetekben láttam őt is.

Mondjuk nagy ritkán köszöntünk egymásnak, de nem mindig.

Amikor Zolival meg jóban voltam, mondtam neki, hogy kedvelem a barátját.

Amikor összevesztünk, ezt elmondta neki.

Azóta nagyon kerül engem, pedig amikor voltunk pl. Biciklizni becézgetett is, nézett is ram mosolyogva, majdhogynem megsimogatott egyszer..

Most akkor mit csináljak? Már teljesen ki vagyok készülve, meg is vágtam már magam miatta, nagyon csúnyákat mond rólam, pedig tudja, hogy én jó ember vagyok. (Noego, de én tényleg a légynek se ártanék.)

Egyszer el akartam hívni moziba, de úgy ment Előttem mintha nem is hallaná. Nagyon rosszul esett, abban a pillanatban, amikor ment tovább Előttem, mintha nem hallaná, elkezdtem sírni, de azzal se törődött.

Tönkretette az önbizalmam, pedig o sem tökéletes, sot, mar elnezest, csúnyácska, de nekem tetszik.

Annyira rosszul esik, hogy Ennyire nem érdeklem őt, azt mondják, én vagyok ez első lány, akinek tetszik ez a srác...:(

2017. márc. 6. 07:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Osszevesztem*
2017. márc. 6. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de én nem kínoznám magam olyan srác miatt, aki ennyire nem értékel. Te próbálkoztál, többször is, ő pedig megbántott. Ha ennyire ellenséges, akkor nem fogod tudni rábírni, hogy mást akarjon. Más esetben pedig adj neki időt, lehet túl hirtelen érte, hogy mint mondtad te vagy az első lány, akinek tetszik, és hirtelen fogalma sincs hogy kezelje.
2017. márc. 6. 12:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Ebben lehet igazad van, köszönöm:)
2017. márc. 6. 13:01
 4/4 CFB ***** válasza:

Ha elég erős vagy ahhoz, hogy továbbra is hajts erre a srácra, CSAK abban az esetben éri meg, egyéb esetben próbáld elfelejteni.

Stry-time: én is 8.as vagyok, év elején találtam egy olyan 7.es fiút, aki azzal a netes játékkal játszott (és még mindig játszik is), mint én. Elkértem a játékbeli nevét, majd játszottunk párszor. 1x rámírt Messengeren, hogy nem vagyok-e szerelmes belé. Nekem ott betelt a pohár (nem voltam szerelmes, főleg nem belé), és megmondtam neki, hogy másnap ezt megbeszéljük a suliban. Hát...finoman lehordtam a fejét. Onnantól került engem, nagyon ellenségesen viselkedett velem. Majd megismertem a legjobb barátját, már nem emlékszem, hogyan. Ő el akarta kezdeni azt a játékot, amivel én is, és az első fiú is(akiről először beszéltem) játszottunk. Ezzel a második fiúval nagyon jóba vagyunk, de a barátja kb utál. xd

Egyébként lehet, hogy az a fiú, aki neked tetszik , csak azért kerül, mert nem tudja, hogy kéne kezelnie a helyzetet, de az is lehetséges, hogy sajnos nem tetszel neki, és így próbál úgymond "lerázni" téged. (Majd dobj meg légyszi egy privi üzivel, hogy mi lesz/lett a vége, légyszi!)

Sok sikert! :)

2017. márc. 7. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!