Férfiak! Milyen az a srác, akit bu@isnak tartotok?
Mit takar számodra ez a fogalom? Milyen külső belső tulajdonságok, személyiségjegyek, öltözködési stílus számít bele? Leginkább az érdekelne, hol van az a pont, AHONNANTÓL valaki már annak tűnik?
kérem a válaszolókat, hogy válaszoknál kort, és esetleg foglalkozást is írjatok!
kösz a válaszokat! :)
Túl vékony ruhák, túl vékony test, hajjal való beállítás és festés, eltúlzott érzelmek és kimutatásuk, gyakori érintése más fiúknak, sok duma nemi férfi nemi szervről, testékszerek, testfestések eltúlzása.
20f diák
Feminin viselkedés és öltözködés.
Vannak jellegzetes férfias és nőies testbeszéd stílusok (neofemeinist TRIGGER ALERT)ha egy férfi azt átveszi,illetve a hajviselete az öltözködése is ilyenné válik,továbbá sminkeli is magát akkor nekem már melegnek tűnik.
Konkrét példa
Egy nőiesen vékony csávó női jellegű farmernadrággal és dzsekivel kivasalt hajjal lágyan a szeme kihúzva és a táskáját a könyökhajlatánál hordja (van egy ilyen ismerősöm) nem kell sokat gondolkozni azon h rájöjjek h ő meleg.
azt hogy lenéz a huszonéves korosztály mert nincs menő kinézeted(én ezt nem tapasztaltam) az akkor lehetséges ha felszínes társaságban vagy másként nem tudom elképzelni. DE ha ez így is van nem korlátozódik szerintem a 20névesekre.
21egyetemista
Ilyen már komolyan van, hogy sminkelik meg festik a hajukat FÉRFIAK?
Most tök mindegy, kivel bújna ágyba, de akkor is fura. Én még nem tapasztaltam ilyet,
Nekem még a gombocskás divatpóló jelenti a homár kinézet csúcsát. :D
Mi az a buais? Jaaa b.z.s
Menj Miskolcra. Ott kb mindenki bu2eráns. Még a vénasszonyok is vén leszbikus semmirekellő telesz.rt teszkósszatyrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!