Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az y generációsok többsége...

Az y generációsok többsége miért lekezelö, lenézö a 40 évesekkel, afelettiekkel?

Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 04:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miért jött divatba az autó és a mobiltelefon, laptop? Miért nem gyertyával világitunk? Különben is,a Föld nem forog és le lehet esni a világvégén.:)
2017. márc. 19. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Én főképp a 25 év alattiaknál tapasztalom ezt. Nem tisztelik a náluknál idősebb korosztályt, ők mindent tudnak, azt hiszik, hogy a Nap az ő hátsójukból süt. A 60 éves nekik már aggastyán. Pedig, ők is el fogják érni ezt a kort, majd egyszer.

Szerencsére azért nem minden fiatal ilyen mentalitású.

Más nevelést kapott ez a korcsoport, mint a mienk, sokat változott a világ, legfőképp ugye a technika, internet nélkül már el se tudnák képzelni az életüket / igaz, már mi, öregebbek sem, én 40 vagyok, de nekem is hiányozna már, ha nem lenne /.

Nem kéne csatasorban állniuk a korcsoportoknak, hanem együttműködni, de sajnos manapság tényleg sok a konfliktus, és ez világjelenség a generációk között.

2017. márc. 19. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 akkor bocs hogy megkérdeztem. Na lehet hogy ezért lekezelőek..
2017. márc. 19. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:

LOL (évekkel korábban ugyanitt:)

Kérdés volt:

A nyugdíjasokat miért őnekik, fiataloknak kell eltartaniuk, miért az ő általuk befizetett adókból, stb. adja oda nekik az állam a nyugdíjat?

Válaszok: ezek az öregek a két kezükkel kaparták ki az országot a romokból a háború után, és a semmiből építették fel azokat a házakat, amikben most ők laknak, stb. stb. Ennyit azért csak megérdemelnek öregkorukra.

Kérdező felelete: az volt a dolguk, de most már eltűnhetnének, ahova akarnak.

Valahogy így volt. És ez nem hiszem, hogy nevelés kérdése, ez valahogy egy tévútra futott eszme, amely virágzik és egyre terjed...

2017. márc. 19. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!