Az y generációsok többsége miért lekezelö, lenézö a 40 évesekkel, afelettiekkel?
Én főképp a 25 év alattiaknál tapasztalom ezt. Nem tisztelik a náluknál idősebb korosztályt, ők mindent tudnak, azt hiszik, hogy a Nap az ő hátsójukból süt. A 60 éves nekik már aggastyán. Pedig, ők is el fogják érni ezt a kort, majd egyszer.
Szerencsére azért nem minden fiatal ilyen mentalitású.
Más nevelést kapott ez a korcsoport, mint a mienk, sokat változott a világ, legfőképp ugye a technika, internet nélkül már el se tudnák képzelni az életüket / igaz, már mi, öregebbek sem, én 40 vagyok, de nekem is hiányozna már, ha nem lenne /.
Nem kéne csatasorban állniuk a korcsoportoknak, hanem együttműködni, de sajnos manapság tényleg sok a konfliktus, és ez világjelenség a generációk között.
LOL (évekkel korábban ugyanitt:)
Kérdés volt:
A nyugdíjasokat miért őnekik, fiataloknak kell eltartaniuk, miért az ő általuk befizetett adókból, stb. adja oda nekik az állam a nyugdíjat?
Válaszok: ezek az öregek a két kezükkel kaparták ki az országot a romokból a háború után, és a semmiből építették fel azokat a házakat, amikben most ők laknak, stb. stb. Ennyit azért csak megérdemelnek öregkorukra.
Kérdező felelete: az volt a dolguk, de most már eltűnhetnének, ahova akarnak.
Valahogy így volt. És ez nem hiszem, hogy nevelés kérdése, ez valahogy egy tévútra futott eszme, amely virágzik és egyre terjed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!