Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne ha találkoznátok...

Mi lenne ha találkoznátok olyan emberel aki teljesen belelát a gondolataitokba és látja őket?

Figyelt kérdés
ma 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nen hinnék neki.
ma 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hm én is ilyesmi vagyok, jah, jobb ha nem tudják, hogy te erre képes vagy, boldogabb lennél
ma 11:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
visszakérdeznék, te mit szólnál ha a te gondolataidban látnának bele?
ma 11:21
 4/13 tejjelkifili ***** válasza:
34%
Imádna és menekülnöm kéne :D
ma 11:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Ilyesztő lenne. Ráadásul rögtön tuti eszembe jutna, hogy akkor biztos a legbelsőbb titkaimat ís látja, és reflexből eszembe jutnának azok, és csak imádkozni tudnék utána, hogy ne mesélje el őket senkinek, bár teljesen irracionális, de néha megfordul a fejemben, hogy mi van, ha valakinek van ilyen képessége.
ma 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Látná, hogy mit csinálnék vele az ágyban, ha jó nő az illető látó? Szerintem menekülne.
ma 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt dolgom olyan emberrel, aki meglepően jól olvasott bennem, ami hamar idegesíteni kezdett és nem szívesen érintkeztem vele, mert állandóan elemzett engem.
ma 11:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy többet nem kell elmagyaráznom, hogy tegyen mindent a helyére, ne hagyja szét az elektronikai cuccokat, illetve hogy nem kellene ezerszer elmondani, milyen hozzávalók kellenek a boltból, hogy ebédet főzhessek. Teljesen ideális férj lenne.
ma 11:33
 9/13 anonim válasza:
Spirituális hitben hívők szerint a halott lelke az élők minden érzését, gondolatát ismeri. Csak éppen a mi földi létünkben ez nem oszt nem szoroz semmit.
ma 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Az emberek döntő többségében én magam is olvasok, de semmilyen észrevételt nem hozok tudomásukra , mert biztos, hogy rossz érzés. Amikor érzem, hogy bennem olvasnak, igyekszek mielőbb lelépni, és kerülni azt az embert. Egyik sem jó dolog igazán, mert sokszor előre tudható olyasmi is, ami meglepetésként sokkal jobb volna.
ma 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!