Szoktak lenni sötét gondolataitok, amikor minden borús?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi az, ami átlendít titeket a holtponton, hogy nem szabad feladni?nov. 26. 23:48
2/9 Fragments of Fantasy válasza:
Mindennap vannak ilyen gondolataim.. és általában valami hasznos dolgot csinálok amivel leküzdöm. Pl edzés, főzés stb
3/9 anonim válasza:
Egy jóóóó nagy alvás.
Mostanában azért szoktam használnina chatgpt-t is. Bár nyipván az nem mer.depis.dolgokat írni, de ötleteléshez, új perspektívák feltrásához nagyon nó.
5/9 anonim válasza:
Hajjajj, nagyon sokszor.
Vicces de pont a sorozatgyilkos filmek lendítenek át. Vagy néhány film ami nem Happy end-el végződik.
Nameg leugrok egy kedves ismerősömhöz elszívunk 1 szál jó füves cigit. És olyankor pár hetente be is ba**szunk.
6/9 TheBlackWraith válasza:
Persze, hogy szoktak lenni. Az idő előre haladtával egyre gyakrabban, ezek felerősödnek őszi-téli időszakban, amikor még az eget sem tudom kémlelni. Mondanám, hogy az edzés, de annyira ki vagyok égve benne, hogy csak az olvasás, sorozatnézés és a csillaglesés az ami jó kedvre derít.
8/9 anonim válasza:
Az, hogy még a nevemet is elfelejtem már lassan az abszurd kíntól.
9/9 anonim válasza:
Annyira nagyon sűrűn nem fordul elő, bár mostanában mégis több ilyen van, mint előtte az jellemző lett volna. Igazából az előző órákban is jelen volt.
Nekem ilyenkor az segít, ha elvonulhatok kicsit, teendők és feladatok, kötelességek nélkül, és olvashatok, vagy sorozatot nézhetek, vagy zenét hallgathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!