Mindenkinek vannak sötét gondolatai?
Szerintem vannak csak nemfelrmtétlen a tudatos tudatban.
Észrevettem hogy olyan dolgokat is helyesnek tartok ami vagy törvénytelen vagy embertelen de a belső önrendelkezem szerint helyes..
Az nyílván más mit teszek még. Csak könnyem kimondom amit gondolok s meglepődőm.
De nektek is vannak sőtét gondolazaitok?
“ Igen. Ha leírnám akkor jönnének értem a zsaruk és elzárnának valami kamrába,mert elmebetegnek titulálnának 😂”
Belkincsuki, az elmebetegekért nem zsaruk jönnek, hanem orvosok. Nem kamrába, hanem pszichiátriára, zárt osztályra vinnének. És téged mindegyik ember, akivel beszélgettél már 10 percet, elmebetegnek titulált eddig. Dicsekedj már el a tegnapi kérdésedre kapott mind a 30 válasszal például...
#5 Remélem az megvan, hogy a Belkincsuki srácnak látszik a neve a válaszainál 😂😂
Gondolkodni nem ártana néha :c
“ 5 Remélem az megvan, hogy a Belkincsuki srácnak látszik a neve a válaszainál 😂😂”
Levette a nevét, nézd a tegnapi kérdését: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Tájékozódni nem ártana, Kincsem 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!