Szerinted a magyar emberek miért nem boldogok?
TE nem vagy boldog.
A többi ember vagy boldog, vagy nem.
Lehet, hogy van, amikor éppen nem boldog, de nem is boldogtalan.
Céljai vannak, szeret, szeretve van, dolgozik, sportol, küzd az érdekeiért… teszi a dolgát adottságai és tudása szerint.
Ne általánosíts.
Te tudod, miért nem vagy boldog. Onnantól tudod, ezt miért vetíted ki másra.
De már nagyon unom a magadfajtát, aki azt mondja, nem szabad boldognak lennem, mert magyar vagyok.
#1 és 3!
Az, hogy valamit megállapítunk, az egy tény. Mint az is tény, hogy az ország nagyobb fele elhízott és túlsúlyos. És, nem, nem vagyok se elhízott, se túlsúlyos, hanem vékony, sportos nő vagyok.
A 2-es válaszolóval értek egyet. Kiegészítés:
Az országunk traumtizált évtizedek óta. Generációról generációra ugyanazokat a nézeteket, megküzdési stratégiákat adják tovább. A legtöbb embernek nulla az értelmi és érzelmi intelligenciája.
Nézd meg a himnuszunkat. De egyes karácsonyi daloktól is eret lehetne vágni, mert olyan depresszívek. A legtöbb ember irigy a másikra, tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is mentálitás.
1-es
"TE nem vagy boldog."
Aha azért nem tudom hanyadik MO a boldogság felmérésen..
#6: ja, bezzeg Te nagyon boldognak tűnsz. :D
#7: tény és vélemény két különböző dolog.
A kettes válaszolóval értesz egyet: tehát Te nem vállalsz felelősséget semmiért? Mert én igen. Akkor most nem vagyok magyar, vagy Csernus hülyeségeket mond?
Egy tudományos kutatást mutass arról, hogy mennyire boldogok az emberek, ne bulvár cikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!