Egy lány meg akar verni, mert szerinte nem tisztelem eléggé. Mit tegyek? Másnak is volt ilyen ügye?
Figyelt kérdés
Egy elég balhés suliba járunk, nem ritkák az ilyenek. Ez a csaj pár balhéban már részt vett és nem vesztesként. Azt mondta, hogy a csicskájává tesz. Ha nem állok ki vele, akkor annak tekint. A tanárok semmit nem tesznek. 14/L2012. dec. 16. 12:16
1/15 anonim válasza:
Szólsz a szüleidnek. Valamelyikük menjen be a suliba, és a következőt kell mondania. "Először és utoljára szólok, hogy oldják meg a helyzetet. Ha nem sikerül, megyek a sajtóhoz, ők örömmel foglalkoznak majd az üggyel."
2/15 intrepid válasza:
Nincs fiútesód? Barátod,- haverod? Ki kellene valakinek verni a sz*rt is az ilyenből, attól lenyugodna. Fogadni mernék, olyan családból jött, amelyik teli van börtöntöltelékkel, az ilyen duma a sittre jellemző. Nem cigány véletlenül?
3/15 A kérdező kommentje:
Hát am igen, AZ a csaj. Tesóm nincs, itt kiállni a másikért meg nem jellemző. Amúgy már bunyóztam én is 1-2x magyar lányokkal, de ez a csaj elég keménynek tűnik.
2012. dec. 16. 12:33
4/15 intrepid válasza:
Nem vagyok fiatal, elég régen rájöttem arra, hogy nincsen erős ember, - legfeljebb többen kell nekifogni a melónak. Vagy így, vagy úgy, de sok szerencsét, semmiképpen se hagyd magad megfélemlíteni.
5/15 anonim válasza:
Mán megbocsáss, de te is cigó vagy?
6/15 A kérdező kommentje:
MáN megbocsáss, szerintem kiderült, hogy nem. Ha az lennék nem biztos, hogy félnék tőle..
2012. dec. 16. 14:07
7/15 anonim válasza:
Ha visszalépsz, akkor evidens, hogy a csicskája leszel. Állj csak ki ellene, és ne hagyd magad. Valószínáleg ha nyersz, ha vesztesz, de tisztelni fog, mert kiálltál vele szemben...
8/15 anonim válasza:
Ne süllyedj le az ösztönlények szintjére. A dominancia érvényesítésének ez a módja az állatvilágra jellemző. "Bunyóba" önként ne menj bele. Ha megtámad és nem tudsz elmenekülni, akkor persze védekezz. Beszéld meg a szüleiddel is. Kérj segítséget az osztálytársaidtól és te is ajánld fel a segítségedet hasonló esetre, szóval keress szövetségeseket.
Az, hogy ő minek tekint, az az ő magánügye, az általa alkotott szabályok csak arra érvényesek, akik belemennek az ő "játékába".
/micsoda világ, lassan már örülök, hogy öreg vagyok..../
9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy ilyen világ lesz...és egyre rosszabb lesz...
2012. dec. 17. 00:00
10/15 rostas martin válasza:
remelem a csaje kiveri beloled a fost is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!