Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted a magyar emberek...

Szerinted a magyar emberek miért nem boldogok?

Figyelt kérdés
ma 07:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%

"Nem, a hatos válaszolóból, aki ocsmány stílusban szállt belém, de azóta - jogosan - törölték a válaszát."

1. A 6-os válaszom még mindig olvasható. Nem tudom, hogy te most miről beszélsz? Szívtál valamit?

2. Semmi ocsmányság nem volt bennem.

3. Miért ne lennék magyar? Attól, mert nem vagyok depressziós, búvalbaszott, mint a többség, még magyar vagyok.

4. Miért nem válaszolsz a kérdésemre? Neked egy 10-es skálán hányas a boldogságod?

ma 11:03
 22/33 anonim ***** válasza:
35%

#21: nem tudom eldönteni, hogy most trollkodsz, vagy tényleg nem érted. Volt egy hatos sorszámú válasz, azt törölték. Eredetileg a hetedik volt a válaszod.

Ha megnézed, láthatod, hogy az idézett válaszomban #7-essel címkéztem azt a válaszod, ami most már #6-os.

"Miért ne lennék magyar? Attól, mert nem vagyok depressziós, búvalbaszott, mint a többség, még magyar vagyok."

Ó, értem: a magyarok ilyenek, a magyarok olyanok. Kivéve mindig az, aki éppen mondja, mert ő sosem olyan.

Ez szerintem nagyon álszent.

Ebből nekem egyértelműen az jön le, hogy ez csak egy eszköz, hogy többre árazza magát az ember.

Látom, megszállotja vagy annak a tévképzetnek, hogy a boldogság számszerűsíthető. De akkor legyen: 6/10. Főleg mivel most eléggé beteg vagyok.

ma 11:14
 23/33 tejjelkifili ***** válasza:
53%
Szerintem van bennünk egy érzékenység arra, hogy bármikor széteshet minden, mert ez meg is történik folyton és azt is észleljük erősen, hogy halál felé megyünk. Ez része a kultúránknak, de ez ad egy intenzitást is az élethez. Ez a Sírva vígad szerintem jól visszaadja.
ma 11:32
 24/33 Szolovjov ***** válasza:
0%
#5 Dehogynem. Utoljára Szálasi Ferenc Nemzetvezető Úr volt a vezetőnk. Az utolsó legitim elnöke Magyarországnak.
ma 11:42
 25/33 anonim ***** válasza:
52%

Oké, azt nem tudtam, hogy volt előttem más válasz is, amit már töröltek.

Attól, mert te boldogtalan vagy, ne feltételezd azt, hogy mindenki az, aki képes meri mondani, hogy ő boldog, miközben más meg boldogtalan, ami az országos átlagot jelenti.

Na, ezt nevezik irigységnek és rosszindulatúságnak.

Jobbulást kívánok és kívánom, hogy az új évben tegyél meg mindent saját boldogságod érdekében és ne légy irigy, rosszindulatú, és ne nevezd a másikat álszentnek, mert más, mint te.

(Nem én tehetek arról, hogy te csak 6-osra értékelted a boldogságodat, én meg az enyémet 8-asra.)

ma 12:14
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

Jav.

Aki ki meri mondani...

ma 12:18
 27/33 anonim ***** válasza:
magyarországon mindenki boldog. egy diszfunkcionális, inkompetens és felelőtlen társadalomban nehéz dolog felhötlenül élni. De lehetséges.
ma 13:52
 28/33 anonim ***** válasza:
30%
25. Még ne menj, most jöttem! :)
ma 14:37
 29/33 anonim ***** válasza:
30%
Igazi csemege ez a kérdés!
ma 14:38
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Imádom olvasni ezt az egyedi vergődést, lubickolok benne!
ma 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!