Szerinted a magyar emberek miért nem boldogok?
7-es
Az 1-es válaszoló csak kötekedni akart..
5-ös
"Soha nem volt normális vezetője az országnak"
Eleve soha nem volt jó a magyarnak,mindig mindenbe belekötöt..
Én, és az olyan közeli ismerőseim, akikről meg tudom ezt állapítani, boldogok vagyunk. Mindannyian magyarnak valljuk magunkat, de ettől még nem fogom azt mondani hogy a magyarok boldogok. Az én környezetem boldog. A tiéd valszeg nem, de a te környezeted sem jelenti a "magyarokat".
Innentől kezdve meg értelmetlen a kérdés, tedd fel inkább azt, hogy a te ismerőseid miért nem boldogok. Mondjuk ezt nem tudod kiírni ide mert velül kellene beszélgetni :D
Szerintem erre a kérdésre a valós választ bizonyítja az, hogy milyenek itt a válaszok…
Gratulálok mindenkinek, talán pont ezért olyanok az emberek, amilyenek. Folyton mindenki személyeskedik, egyáltalán nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen csak beszélgetni egyes témákról anélkül, hogy mindenkinek minden második szava egy sértés legyen.
A 6-os válaszoló vagyok.
"bezzeg Te nagyon boldognak tűnsz"
Ezt az iróniát miből szűrted le? Magadból indultál ki?
Egy 10-es skálán 8-as a boldogságom
A tiéd hányas?
"Magadból indultál ki?"
Nem, a hatos válaszolóból, aki ocsmány stílusban szállt belém, de azóta - jogosan - törölték a válaszát.
"Egy 10-es skálán 8-as a boldogságom"
Akkor nem vagy magyar? Vagy akkor hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!