Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről aki 22 éves és még sosem szívott el egy szál cigit sem (és még ki sem próbálta) semilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

2017. febr. 22. 14:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20-as:

Oh nem, ne hazudtold meg magad.

Azt mondtad az érvelésemre, hogy szánalmas, miközben állításod nem támasztottad alá.

Majd jött a gyenge jellem, és végül a birkázás, ami semmiképp sem válasz volt, ugyanis én egyetlen egy választ írtam a kérdést illetően, azt sem neked, és csak állítottam valamit, amit én alá is támasztottam a legutolsó üzenetemben, viszont te még egyik állításod bizonyítására sem voltál képes.

Én is "csak a véleményem mondom el", amibe beletartozik a "sértegetés" is, szerintem ezzel ezt a részt tisztáztuk.

"Ha szerinted csak azért nem kíváncsi természet valaki, mert nem érdekli a dohányzás, akkor te vagy a buta..."

Nahát, megint valami olyan, amit soha sem mondtam. :/

2017. febr. 23. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Akkor idézek tőled:

"Semmi extra, nem lehet egy kíváncsi típus."

2017. febr. 23. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!